ameliukas77 parašė:
labas rytas man su pienu![]()
gerai
uzmigdziau savo leliu, verdu db mesyte jam kosytei
ameliukas77 parašė:
labas rytas man su pienu![]()
gerai
uzmigdziau savo leliu, verdu db mesyte jam kosytei
jolkadk parašė:
ir kur pirkti tuos meduoliukus?![]()
as vakar labai daug darzovienes isvyriau su mesyte liko nemzai net nzn ar duot ar nauja virt nes seip tai dienai tik isverdu..bet gal nieko neatsitiks..glvojau pusbroliukas i svecius atleks tai ir jam isvyriau
ismest ir gaila toookia skani
as kai buvau lietuvoj pirgdavau ikinei tokius kaip mini dziuveseliai jie ir tirpsta burnytei..gal didmiesciuos daugiau pasirinkimo.
ameliukas77 parašė:
as vakar labai daug darzovienes isvyriau su mesyte liko nemzai net nzn ar duot ar nauja virt nes seip tai dienai tik isverdu..bet gal nieko neatsitiks..glvojau pusbroliukas i svecius atleks tai ir jam isvyriauismest ir gaila toookia skani
as kai buvau lietuvoj pirgdavau ikinei tokius kaip mini dziuveseliai jie ir tirpsta burnytei..gal didmiesciuos daugiau pasirinkimo.
as taip pat tik vienam kartui kosyte verdu, seip mazdaug visada "pataikau" ir suvalgo visa... buna aisku, kad ir lieka, bet as jau ja metu lauk, nes kaip bebutu, antram kartui vistiek "likuciu" neuztenkame mes
jolkadk parašė:
as taip pat tik vienam kartui kosyte verdu, seip mazdaug visada "pataikau" ir suvalgo visa... buna aisku, kad ir lieka, bet as jau ja metu lauk, nes kaip bebutu, antram kartui vistiek "likuciu" neuztenkame mes![]()
kad pas mane likusis tas dar visa porcija
kokias dar verdat koses?
Sakykit ar duodat savo vaikui gert pirktini piena karves is parduotuves? As duodu ir mes ji geriam vietoj misinuko,misinuka duodu tik nakti ir einant nakti miegoti. Bet sian gydytoja pasake kad mums per daug kalcio, o jis stabdo vaiko augima jei jo yra per daug...sako rinktis piena kur maziau kalcio, jo turi buti ne daugiau 6, tik va cia as ir nesupratau ar jo 600 neturi virsyt ar tik 6 alcio, mat ant pieno parasyta 63kcal o ant varskytes miau 155kcal... Tai ka man skiesti vaikui dar ir piena?
as tai verdu dviem dienom
maniskis kai rankinukas, tai man sudetinga su tom kosem, o tetis musu darbe iki vakaro, tai verdu dviem dienom. musu kose tai triusienos gabaliukas, bulve, morka, cukinija ir pomidoras. kerta net ausys lapsi
kartais cukinija keiciu i moliuga, irgi labai patinka, gal net dar labiau nes saldziau buna
bandziau dar keisti cukinija i kopusta, tai netiko, labai pilvuka raize maziui.
lutte parašė:
del pirktinio pieno tai as neduodu jo. iki metu dabar rekomeduoja neduoti, tai ir neduosiu manau.
As bandziau pries kelias dienas duoti, daviau visai nedaug, bet atpyle visa. kvapas kaip vemaliuku buvo... tai daugiau taip pat neduosiu bent iki metu.
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai