vikii parašė:
sveikos, mamytes gal galima prisijungti prie jusu pokalbiu![]()
mano mazoji yra gimusi Vasario 6 diena![]()
Sveikos prisijungusios damos
vikii parašė:
Sveikos prisijungusios damos
angeles parašė:
Sveikos prisijungusios damos![]()
![]()
aciu kad priemet
LiaLia parašė:
sveikos mamytes ir vaikuciaikaip laikotes ?kaip auga mazieji zirniukai? kaip dantukai? ar nesergat? norejau pasiklausyneti gal kasnors ves vaikuti i lopseli darzeli jau kita rudeneli?
![]()
sveika
as planuoju vesti mazajas kitu metu rudeni, bus jau biski daugaiu nei pusantru, aisku dar nezinau tikslei, nes galvoju iseit dirbti
vikii parašė:
sveikaas planuoju vesti mazajas kitu metu rudeni, bus jau biski daugaiu nei pusantru, aisku dar nezinau tikslei, nes galvoju iseit dirbti
![]()
Na as tai noriu toliau mokytis ir nera kitos galimybes man , tik labai atrodo bus sunku isiskirti su dukryte, nes yra labai pripratus, jaigu as tik nueinu iskart i asaras.... na bet teks kaipnors...
vikii parašė:
sveikos prisijungusios prie vasarinuku
kaip laikotes?ka maziuke jau moka?ar dantuku jau turite?
kas del darzelio tai as manau ir jau vesiu nzn ar ruosiuosi dirbt eit ar mokytis..bet nors po dvi tris valandas tikrai vesiu i darzeli kad mazyle su vaikuciais pabutu
ameliukas77 parašė:
sveikos prisijungusios prie vasarinukukaip laikotes?ka maziuke jau moka?ar dantuku jau turite?
![]()
kas del darzelio tai as manau ir jau vesiu nzn ar ruosiuosi dirbt eit ar mokytis..bet nors po dvi tris valandas tikrai vesiu i darzeli kad mazyle su vaikuciais pabutu![]()
na laikoomes visai puikiai tik kad neturim dar dantuku laukiam vis
o moka jau sedeti, atsistoti, vaikscioti aplink baldus, viska ciupt nu ir daugiau kas priklauso tokiam amziuj
o ka beje ketini mokintis?
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai