2012.03.17 12:54 (prieš 14 m.)
Amerena parašė:
oj geriau butum nepaklausus
skaiciai gali negasdinti..bet as ne is tu kur bereikalo sugalvoja kudintis..tikrai lasiakai manes neguodzia
pries nestuma buvau kuda,grazi..o db tik grazi :DD
o per metus po gimdymo niekaip negaliu atsikratyt 10 kg..nors kebabai jauciu nelabai ir pades
seip esu zema labai 1.65 jei neklystu..ir 65 kg
oj zinok as ir bandau laikytis kokios dietos, bent saldumynu atsisakius senai, nebent ten labai jau koks ivykis, va per Neiduko gimtadieni tai butinai reikejo torta ragaut
as nesakiau gal, bet per nestuma buvau priaugus 30 kg
db sunku numest, dar 10 liko, nervoja jau, atrodo nieko nevalgau jau taip daug, ziuriu i fatus, na riebalus, bet vis nekrenta
jau nervoja
o dar snd kazkaip susinervina ir prirasiau visokiu nesamoniu vaiko tevui ir jo mergai, nzn uzejo man kazko, nes visa nestuma pravargau, prisikankinau, negaliu pamirst
tai nesulaikiau kazkaip privariau jiems
man kazko pikta ant ju, aisku yra uz ka, bet gal reiktu nerasyt, bet snd neistempiau, man gaila kad vaikas tevo neturi ir per kazkokia suka
nzn ka daryt kaip prasiblaskyt kad nebegalvociau... Bet vaikas mamyciukas tik mane mate 11 men, negaliu niekur nueit, niekur palikt, iskart rekia is visos gerkles... kaip dirbt reiks eit, jau noreciau, bet nzn kaip su vaiku but, nesra manes jis rekia ir nesustoja