2012.03.19 21:21 (prieš 14 m.)
Ruta27 parašė:
ten grupiu daur yra visokiu vaikam nuo gimimo iki keliu metuku
tai esu buvusi, bet ziema salta, vaiku daug serganciu tai nebevedziau. va atsilo vel mausim
ten mamytes su vaikais renkasi, vaikai zaidzia mamos bendrauja
smagu visai.
as jau 7 metai ne Lt. Nzn bent dabar tai planuoju ir likt cia, o kaip bus ateity gyvenimas parodys. as kazkaip pratus cia, cia laikau savo namais, i lt kai skrendam tai kaip i svecius
Zinai kur pripranti ten ir tavo namai, o kaips akiau jau ne vieni metai cia tai cia mano namai, o Neidukas ir cia gimes, jam Lt tik tevu salis
aisku, kur pripranti ten ir namai, as ir taip galvoju
tik va mano vyras tai ne uz ka sake negyventu ne LT jis labai patriotas, sake paatostogaut gali vaziuot kazkur bet gyvent tai ne ne... as tai kazkaip neesu taip nusistacius
mes ir su JOkubu lankom ankstyvaja ugdymo studija- pojuciu lavinimo pamokeles, tai ten su mamomis irgi, darom visokius pratimus, zaideziam zaidimus, sokam, 1 valanda 2kart i savaite, bet esme tai ten kad vaiku pojucius lavinti, tai mes ten nuo 6 men lankom, bet serganciuju tai ten nebuna nes jai vaikas ar mama serga tai susitare kad praleidzia pamokeles kad kitu vaikuciu neuzkrest
labai irgi smagu
tai jai tik galimybe yra tai ir jus tikrai lankykit ta grupe, vistiek vaikui nauda manau, ir mama [prasiblasko