LadyWu parašė:
Sveikos mamytes
Kaip laikotes visos? Keleta dienu nebuvo laiko prisesti ir paplepeti, bet saziningai viska perskaitydavau. Matau daug temeliu apsnekejot, tai bandysiu ir as isiterpti, gal sakau bent kazka atsiminsiu
Pirmaiusia tai visus vaikucius su meniasiadieniais
Klabejot apie plauku slinkima, tai va, kaip Karna ir minejo, cia jau tu hormonu nesuvaldysi, kol jie nesusireguliuos teks pakenteti. Man ir paciai labai slinko plaukai, ir pries pastojant ir nestumo pradzioj, tai as naudojau toki labai paprasta, pigu dalykeli, kuris vadinasi "kosmetinis zibalas" su alijosiumi. Jis kainuoja apie 8-10 litu Lietuvoje, tai patikekit buvau laaabai patenkinta. Plaukai nebeslinko, pasidare lengviau issukuojami, zvilgus. Tik aisku reikia gerai isplauti paskui plaukus, nes as kai nezinojau tai buvo kartas kai atsikeliau ryte riebaluotais plaukais
Na bet man si priemone tikrai labai padejo, taciau neaisku ar ji sustabdys dabar ta slinkima.
Dar kalbejot apie vaikucius, kaip jie greit auga
Tai tikrai, as kai paziuriu vaikuciu nuotraukytes, tai nors ir nepazystu jusu, bet keliu vaikuciu nuotraukas paziurejus tikrai galiu pasakyti kurios mamytes vaikutis
Nes musu kleckiukai jau asmenybes, kiekvienas su savu charakteriu, kuris nuolat stipreja
Geriausiai istrigo i atminti Muciacytes Jonukas del dideliu akyciu, taip pat Karnos sagute, kurios akyciu irgi nesupainiociau su niekuo, Vaitkuvienes Arnukas del placios sypsenos ir Persimono Margiris del svelniu veido bruozu
Jokiu budu neissikiriu siu vaikuciu, nes man jie visi laaaabai mieli
Vaikai auga tikrai greitai. Jau tuoj snekesim apie primaitinima kietu maistu, nors jau kai kurie leliukai ragauja po biski
Nespesim nei mirktelt kai po vasaros darbu, kelionui ar atostogu intensyviai sugryzusios i foruma kalbesim kai vaikai sedi, ropoja ar net stojasi, dalinsimes pirmu dantuku istorijom... oj kaip as viso sito laukiu
Dar kalbejot apie gyvunelius naminius, tai as taip pat savojo niekam neatiduociau. Jis man- tikras seimos narys. Aisku gyvenimas taip susikloste, kad teko ji palikti Lietuvoje su teciu, bet jam ten gerai
Mes seimoje ji vadinam mano broliu
Emmm... ir dar daug apie ka snekejot, bet as jau nebepamenu
Na jei ka atsiminsiu- pridursiu