2012.02.29 12:20 (prieš 14 m.)
Reik, manau, papasakot kas dedasi an Lietuveles
Kas pamenat, kas ne (ta prasme, jau rasiau), bet mazoji musu turi bedu su odele. Odele sausa lb, serpetojanti, raudona, nieztinti. Alergologai ,,israse" man dieta, mazajai - hormoniniu tepaliuku ir, cia jau ir be ju tepiau drekinanciais kremais visa kuneli.
Del tu dietu tapau irzli, silpna ir visokia kitokia. -10 kg nei buvo pries nestuma dar. Man galva jau svaigo. Nu bet ko nepadarysi vardan to, kad galeciau maitinti leliuka pati ir jai butu geriau.
Vakar nulekem privaciai pas odos daktarus. Ir...diagnoze tai ta pati - atopinis dermatitas/egzema, bet...esme tame, kad mano mityba neturi tam jokios itakos. Tai paveldima liga, odos polinkis i jautruma. Alergologiniam man miglotai sake, kad ji GALBUT isaugs. Patare ATIDUOT kazkam suniuka (negaliu net pagalvot
), nes ala alergija ir suniukui (nors patys kraipe galvas, kaip tokiai mazai gali pasireiksti, nes paprastai tik nuo metu amziaus buna, jei buna).
Vakar ramiai paaiskino, kad turi tikrai isaugti iki 3 metu. Sunku buna 2 metus, ypatingai ziema, tai laukia dar viena sunki ziema. Israse tepaliuka - hormonai + antibiotikai (uzmusti bakterijas nukasytose vietose). Mane itikino, kad vartojant iki 2 sav. nieko blogo nenutiks. Sake, jei vartosim tik hormonini, bakterijos toliau sedes ramiai, dauginsis. Tokiai odelei kenkia sausas patalpu oras (sildymas butuose), silta/salta, patare maudyti tik karta i 2 sav., nes ismaudzius, silta odele papuola i saltesni ora ir jai blogiau. Zodziu, cia tik ziema taip pasisaugot labiau reikia. Vasara mes atsigausim, sustipresim ir pabusiu NAIVI, kad kita ziema mums bus lengvesne arba lb lb lengva
Vakar valgiau varskes suri, siandien naturalu jogurta, jau uzmarinavau vistienos file...laiminga mama, laimingesnis vaikas
Ir dar...alergijos maistui per mamos piena niekaip negali buti. Kai Leja pati valgys, gali tik netoleruoti kazkokio maisto ir tiek.