Emilijos ir Viliuko mama parašė:
Penktadieni buvom pas gydytoja, sveremes ir sveriam 7 kg 200 gr.O kiek jus sveriat?
Mes tai dideli pagal jus - speju jau 12kg bus ir apie 80cm, tiksliai nezinau
Emilijos ir Viliuko mama parašė:
Penktadieni buvom pas gydytoja, sveremes ir sveriam 7 kg 200 gr.O kiek jus sveriat?
Mes tai dideli pagal jus - speju jau 12kg bus ir apie 80cm, tiksliai nezinau
DaivAda parašė:
Mes tai dideli pagal jus - speju jau 12kg bus ir apie 80cm, tiksliai nezinau![]()
Niu jo dideli jus.bet jus uz mus didesni ir gimet.O mes mazi gimem.na gydytoja sake po truputi pasivysim bendraamzius.iki 1 – 2 m pasivyja vaikai savo bendraamzius.
DaivAda parašė:
Taip, ir mano gime nedidukas - 2765gr ir 51 cm, bet va kaip auga, ir jus pasivysit su laiku![]()
Cia manau taviskis nrml svorio gime nei maniskis, kuris net dvieju kg nesvere kai gime
Joncia parašė:
Sveikosmes norim pasigirti kad jau topinam pilnai
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Labai smagu už jus
Šaunuoliai!
Malinka3 parašė:
Mes irgi anksti keliames. Kaip zadintuvas 7.00bet dabar kai sergam tai po 8 val keliames. O del svorio tai manau nieko neriaiskia kokio svorio gime vaikas, nes as pvz gimiau didele 4 kg su kazkiek. Mazute liesute buvau visada.
Sveika.Na kiek zn nuo apykaitos priklauso.jei greita apykaita tai nk nepriaugsi svorio nors kaip noresi.o jei negreita apykaita tai gali greit daug priaugt svorio.tavo mazyle su meniasiadieniu.
Malinka3 parašė:
Mes irgi anksti keliames. Kaip zadintuvas 7.00bet dabar kai sergam tai po 8 val keliames. O del svorio tai manau nieko neriaiskia kokio svorio gime vaikas, nes as pvz gimiau didele 4 kg su kazkiek. Mazute liesute buvau visada.
Na kiek atsimenu kai mama pasakojo, kad as ne didele gimiau berots sveriau tik 2kg 600 gr mazdaug.ir nk nebuvau stora.buvau liekna, smulki ir mazo ugio.
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai