nesta29 parašė:
kaip mielaas dar nesu girdejus kad sakytu mama, tik tete
![]()
tai reiskias antras vaikas bus vel berniukas
nesta29 parašė:
kaip mielaas dar nesu girdejus kad sakytu mama, tik tete
![]()
tai reiskias antras vaikas bus vel berniukas
Emilijos ir Viliuko mama parašė:
Sveika.Na kiek zn nuo apykaitos priklauso.jei greita apykaita tai nk nepriaugsi svorio nors kaip noresi.o jei negreita apykaita tai gali greit daug priaugt svorio.tavo mazyle su meniasiadieniu.![]()
Priklauso nuo zmogaus, as taip manau. nepasakyciau ,kad as pavalgius iskart liekiu i wc.taip nera tikrai. o kuda visa gyvenima.
Arbatele parašė:
turim 4 dabar,aha, laukiam nauju dvieju dar,bet mes visada valgydavom, kai dantukai augdavo, tik lb pikti budavom,o siandien vaikas zaidzia linksmas,miega ir normaliai tik va valgymas i jo planus neieina![]()
o siaip as jau zinau kada mums dantys, tada mums dienos buna zirzalines, o naktys bemieges, o jau pries pat islindima, tai is vis kosmaras, tai man tie dantys kaip pragaras.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O mes turim 3, 4 jau svieciasi visai,bet vis neprasimusa pro dantenytes. Ir vis einant miegoti pagalvoju,kad jau bus ta naktis,kai islis,bet kur tau
Dienom,tai jis labai geras vaikas,nei irzlus,nei piktas. Tik pakramto pirstukus,kai niezti ir viska,bet naktimis,tai sokineja is miego ir verkia arba skaudziai dejuoja. Zvakute kartais padeda,kartais ne,o tepaliukas labai apmalsina skausmeli
irmuska parašė:
tai reiskias antras vaikas bus vel berniukas![]()
sake ir man tuos prietarus
kazin ar bus tas 2ras
kapri parašė:
O mes turim 3, 4 jau svieciasi visai,bet vis neprasimusa pro dantenytes. Ir vis einant miegoti pagalvoju,kad jau bus ta naktis,kai islis,bet kur tauDienom,tai jis labai geras vaikas,nei irzlus,nei piktas. Tik pakramto pirstukus,kai niezti ir viska,bet naktimis,tai sokineja is miego ir verkia arba skaudziai dejuoja. Zvakute kartais padeda,kartais ne,o tepaliukas labai apmalsina skausmeli
oi kaip man tu vaikiuku musu gaila, kuiems dantukai taip skaudziai lenda. Mes stengiames zvakuciu nenaudoti,as jas visada uzmirstu kazkaip,visada tepaliuku patepu,pasupuoju tam kartui padeda.
nesta29 parašė:
sake ir man tuos prietaruskazin ar bus tas 2ras
![]()
bus bus, reik Dominykui sesutes.
kristak parašė:
as irgi ne,i mane kreipias amamam,atseit duok valgyt![]()
![]()
![]()
Musu irgi dar nesako nei mama nei tete. Tik buna kai miego nori, ar valgyt, ar siaip kad paimciau, tai prieina ir sako mamamamam
Emilijos ir Viliuko mama parašė:
Mana maziukas mama pasako bet ne tete.tai mana vyras del to lb pyksta, kad maziukas mama pasake, o tete ne
Emilijos ir Viliuko mamyte, o jus ir vel gryzot pas savo vyra? Lyg ir buvot issikrauste kitur.... jei gerai pamenu....
O kodel vyras pyksta taip? Juk maziukas paprastai su kuo daugiau buna, tai ir pirma ima saukti
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai