Vita Klaipeda 2012.08.02 parašė:
maniske irgi kiaurai ant papu, vakar stebuklingai 2val isparpe ir sianakt kelesi kas 2.5vav. pati maitinu kiek suprantu yra to pieno tik riebumo truksta. nes vakare ir syryt nenulipo pora val nuo papu. maitini svaria, bemaitinant apsivaro... po to reik atsirugt vel rizika jei uzmiega bevalgydama pabust. kazkoks uzdaras ratas... man labai gaila buvo vienos gimdyves, 12val gimde, galop cp padare. o cia tai neteisybe...
zinok man irgi tas pats, bevalgant apsikakoja, keiti, pabunda, tada vel maitini ir vel t.p.
snd su skaudancia sirdimi vis del to daviau pirmakart zinduka (tute), nebebuvo galima vaikui kruties beduoti vien tam,kad jau nuo persivalgymo du kartus is eiles atpyle per burna ir per nosi, padaviau tute, tai maziukas vos nesusiveme, tada kelis kartus pabandzius--ja paeeme, pazindo, nurimo, ispjove ta tute.........................................................................galvojom neduoti visai tos tutes, taciau mano mama(snd buvo aplankyti musu) sako, jis nebenori bevalgyti,jam tiesog nusiraminimo reikia. pastebejau,kad paroje yra vienas , du maitinimai,kada jis veliau ramiausiai ismiega 3 val,., o visi kiti maitinimai yra kankyne man po 2-3val.