Liucyfer parašė:
Sveikos merginos
Su Naujais 2013m.
Koki Jus aparata turite? ( cia tas kur sirdies tonusus matuoja?)
As su pirmu visai nieko nejauciau, o dabar jau bandaus issiklausytis kaip spardosi. 10d. eisim pas gine tai ir sunus (pagaliau pasakem) su vyru kartu eis, nes labai nori pasiziureti.
O kaip jums pilvukai ar jau labai pastebimi? Maniskis tai atsokes ir kartais kai staigiai sujudi suskausta sone. Ir vel krutine jautresne pasidare.
Ar nesiojate kelnaites ar dirba besilaukiancioms?
O skaiciau del vaikelio lyties diskusija Jusu, kad abortu daugeja ir panasiai , mano nuomone jeigu zmogui vaiko nesinori tai jis tik jesko priezasties kaip atsikratyti.
Man pvz; pasake gine kad buslabai faina pirmas berniukas, antra mergaite tiesiog kaip pagal uzsakima. Nors jeigu ir
butu irgi faina du broliai, savrbu, kad sveiki. Maniske gine. manes paklause ar nori zinoti kas bus, as ir atsakiau kad aisku, o su sunum labai norejau suzinoti kas bus bet jis iki gimdimo slepesi.
pas mane panasus stetoskopas www.hiperfarma.lt/medicinos-technika/stetoskopai/stetoskopas-mdf-727-20000149056-20000005300 bet as pati nieko pro ji negirdziu, tik vyras ar pvz sese ir mama mano klausesi ir girdejo mazyli bejudanti ir besispardanti. tai manau, kad pati nieko neisgirsiu kol jis nebus didesnis, kaip jau jo judesiukai bus akivaizdus
labai faina pirmas berniukas, antra mergaite tiesiog kaip pagal uzsakima. Nors jeigu ir
butu irgi faina du broliai, savrbu, kad sveiki. Maniske gine. manes paklause ar nori zinoti kas bus, as ir atsakiau kad aisku, o su sunum labai norejau suzinoti kas bus bet jis iki gimdimo slepesi.