orka115 parašė:
Jam šilta, gera ir saugu - neskubėk - ateis, aki bus tam pasiruošęsGal laukia helowyno
![]()
Bet nesuprantu ko jie lauke jeigu ir taip man gresia cp pasakytu data kada darys ta operacija ir viskas o dabarvnieko lauke kazko o ko velns zina
orka115 parašė:
Jam šilta, gera ir saugu - neskubėk - ateis, aki bus tam pasiruošęsGal laukia helowyno
![]()
Bet nesuprantu ko jie lauke jeigu ir taip man gresia cp pasakytu data kada darys ta operacija ir viskas o dabarvnieko lauke kazko o ko velns zina
greta4321 parašė:
Bet nesuprantu ko jie lauke jeigu ir taip man gresia cp pasakytu data kada darys ta operacija ir viskas o dabarvnieko lauke kazko o ko velns zina![]()
Gali but, kad ir pati gimdysi, uz tai ir laukia. Vaiko svoris nera rodiklis daryt cp, o ir paklaida echoskopu buna didele. Gali but, kad prasides viskas naturaliai ir pamatys medikai, kad be bedu pati pagimdysi.
Ilona P parašė:
Ne, nenubėgo. Šiandien ligoninėje ko tik nedarė. Ir okupunkturą ir tą masažiuką ir dar pakrapštė ten tyčia, sako tuputį praplėšiu ir ištraukė ranką visą kruviną. Ti…
Oj kaip noriu namo. Po savaites laiko via vyras atvaziuodavo pas mus tai as apsiverkdavau net(hormonai siaucia
). Kazkaip jis labai man primindavo namus
kad dar kur butu iseiti o ne vienai sedeti per dienas palatoj atskiroj
sakydavau visad kad namie ner vietoj tai dabar grizus turbut begiosiu po kambarius ir dziaugsiuos erdve. Jau tikiuosi pirmadieni isleis, bet cia taip jau nuo ketvirtadienio viliuos ir nieko .
O kad gydytojams neidomu asaros ir mamu skausmas tai tikrai issitikinau. Is viso burio tik viena gydytoja paguode ramino liepe akuserei valerijono atnesti man
bet neveikia ju tas valerijonas
Bet as dabar tik suprantu, kad cia taip viskas vyksta - neurologo lauki visa diena jis ateina apziuri per 2 minutes ir tu jau +1d ligoninej, kita diena lauki kineziterapeutes
ojjjjj ...
o optimistiska reik but, susiimt, nes vaikiukas viska viska jaucia.. va maniskis po dideliu mano nervi visa diena atpylinejo, nurimau ir viskas susitvarke
greta4321 parašė:
Bet nesuprantu ko jie lauke jeigu ir taip man gresia cp pasakytu data kada darys ta operacija ir viskas o dabarvnieko lauke kazko o ko velns zina![]()
Greičiausiai laukia gimdymo veiklos, kad viskas būtų kuo naturaliau
vaikas turi būti pasiruošęs ateiti į šį pasaukį
mano draugei taip buvo, vaikas buvo sėdimine pirmaeiga liepė laukti kol nors kažkas prasidės (saremiukai, vandeniukas nubėgs ir t.t.) ir iškart lėkti į ligoninę darytis cp
taip ir buvo nubėgo vandenys ir padarė cp
Bela24 parašė:
Laba vakara![]()
Pasidziaugsiu -jau supuoju dukryte, mazaja graziaja Emilytegimem n :oro…
Sveikinu sulaukus
Wikoozie parašė:
Ogo. Nebuvau pora.dienu, o stai net naujas archyvas sukurtasmano saulyte dabar gauna anyibiotikus nes.per greit kvepavo:/ar kam nutiko taip?
Mums buvo sutrikes kvepavimas. Bet tik viena para o poto susitvarke viskas. Ir jums susitvarkis
Simuutėėėė parašė:
O vargeli kokie tie gyd. Man kolkas su jais pasisekė, liepė ilsėtis ir nesinervint, sako pas mus čia niekas neverkia, o aš negaliu man ašaros kai pupos rieda, linki…
Hormonai labai asaromis byra atrodo raminiesi bet vistiek verki
Iseit iseisim ir kaip sakau grisim jau tik seses, bet negreit turbut, kol pamirsiu visa kosmara
cia kaip sakat lengvai gimdziau su sypsena ir pries ir po buvau, jokiu negerumu apart visu skatinimu tai va po visko atsiemiau dvigubai.
Arizona parašė:
Šią naktį 3.22 senu laiku gimė Dominykas 58cm 4kggimdymas truko 15h, pagimdžiau be epidūro
![]()
Sveikinu
tikrai krepsininkas uzaugs
greta4321 parašė:
O kodel gresia cp?? Ar maziuko svoris didelis? Jei del to tai nebijokit mums ligoninej paskutine diena pasake kad vaisius 3800g. o kai gime sako jum iki tiek dar augt ir augt. Buvo tik 3115g.
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai