J.Vaida parašė:
Na, as kai neprietaringa, tai net nezinaucia manau paciam zmogui sprest
bet gera tema... gal jau kas ruosiasi krikstyti is musu tarpo mazylius?
![]()
Tai vat mes jau ir ruošiamės
sausio pradžioje
J.Vaida parašė:
Na, as kai neprietaringa, tai net nezinaucia manau paciam zmogui sprest
bet gera tema... gal jau kas ruosiasi krikstyti is musu tarpo mazylius?
![]()
Tai vat mes jau ir ruošiamės
sausio pradžioje
Asta Go parašė:
Cia yra nesamone sis prietaras, mano sesuo taip pat pabijojo ir norejo jau atmest mano buvima kriksto mama ir ieskot kitos "mamytes"del preitaro, bet pasiklause kun…
na jei jau taip sakot
griteee parašė:
Turiu neperslampamu paluciu nusipirkus issiskalbiu ir ramu. Nes mano pana ne tik sysiuka padaro kai darau oro voneles![]()
medvezonak parašė:
as tai buna kad guldau ant neperslapamo vystiklo, uzdedu paprasta vystikla ir leidziu mazylei kaifuot..pasisioja-pakeiciu vistykliuka i sausa..bet dazniausia tai ir…
O kur neperslampamus vystyklus perkat? Niekur nemaciau tokiu, o mintis labai gera!
jbaranauskiene parašė:
Dabar, kaip sakoma turiu klausimą "ne į temą"Ar kas nors iš mamyčių jau ruošiatės krikštynoms ir ar kuriai nors teko kol laukėtės tapti krikšto mama?…
Mes gruodzio gale krikstysim
Palutes vienkartines perku maximoj. Berods 7 su centais ir daug ju ten. Labiau apsimoka nei tena ar dar kazka.
jbaranauskiene parašė:
Tai vat mes jau ir ruošiamėssausio pradžioje
Fainiai ;) na, mes turbut palauksim bent metuku. Kad nuotraukytes prisiminimui smagesnes butu
kad jau laisvai galetu laikyt taip nepriziurint. Bet smagu... ziema pakrikstysit, o jei dar sniego bus tai is vis kaip faiiiina!!!!
greta4321 parašė:
Nu penktadienį nori nenori eisim į lauka nes pas daktare reikia pasirodytiir dabar kai pati apsirgau nenoriu po lauka vaikščiot
![]()
Galva svaigsta, nes pervargstat. Mazai miegat, nebalansuotai valgot, o jei dar ir pacios maitinat tai is vis. Mazyliai reikalauja daug mamyciu laiko ir prieziuros. As manau kad gal koki vitaminuka ar arbatytes reiktu pavartot kad sustiprint nusilpusi organizma. Nepamirskit, prastai jauciates jus, prastai jausis ir vaikutis, nes negalesit visko atlikt kaip iprastai
As geriu del pienuko gamybos lactus strong, bet nejauciu poveikio tokio, koki jausdavau gerdama hipp arbata maitinancioms. tai vel nusipirkau ta hipp, kaip tik baigiu lactus, ir turbut busiu istikima hipp arbatai. nuo jos krutines tapdavo kaip akmenys, o nuo lactus tik ciut ciut sukieteja. o maz taip turi buti laikui einant, gal tas krutines kietumas nera rodiklis, kad pieno yra? tik nesijuokit, mamytes, jauciu daug kvailu klausimu ir nesamoniu prirasau, bet ka padarysi, motinyste man kaip ir mokslas gavosi
Indre V parašė:
Ar yra mamyciu, kurios pacios maitina ir kuriu leliukai ismiega visa nakti (apie 6-7 val)? Kaip elgiates, ar zadinat valgymui, ar leidziat tiek laiko miegot?
Na mano Denas ir buna ismiega kartais5-6 val niekada nezadinau visad pats prabunda. Zadinu tik tokiu atveju jei reikia kur vaziuoti kad pries kelione pavalgytu.
Indre V parašė:
Ar yra mamyciu, kurios pacios maitina ir kuriu leliukai ismiega visa nakti (apie 6-7 val)? Kaip elgiates, ar zadinat valgymui, ar leidziat tiek laiko miegot?
Mano irgi ismiega kartais 6 val. Po skiepo net 8 ismiegojo. Niekada nezadinu. Isalks, pabus, neverta per prievarta kisti ir maitinti. O ir jums lengviau bus, jei vaikutis ipras nakti miegot o ne keltis po kelis kartus valgyt
Colliukke parašė:
As manau, kad nesvarbu ar maitini mp ar misinuku vaiko niekada zadinti nereikia. Kai norės valgyt atsikels. O jus tik dziaukitės ir mėgaukitės kai galite pamiegoti …
Sako, kad negalima ilgiau kaip 4 val, kad vaikas butu nevalges. Ir kad pienas gali dingti, jei nakti nemaitini... Tai va cia ir klausimas, jei sako maitinti pagal vaiko poreiki.. bet jei zadini vaika pavalgymui - tai kur cia jo poreikis. Idomu, kaip kitos mamytes elgiasi
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai