2015.08.31 20:01 (prieš 10 m.)
saulyta parašė:
Tai cia vienas is geriausia reputacija Taurageje turinciu gydytoju buvo... Lb nusivyliau.. Ne karta lankiaus as pas ji ekoskopuotis... Ir db pirmadieni ateinanti e…
Pasakyk vyrui, ir tegul kartu keliauja.. ir tegul taip pat pora zodziu pasako.. maniskis visad pasneka gerai jei kazkas kazkokia nesamone uzpliurpia ar sarkastiskai ka pasako, o ir daktarai prie vyru bijo kazka ne taip pasakyt, nes gali gaut zodziu smugi atgal..
chiti parašė:
Nebijok
Tikrai nėra ko
( Aš antrą kartą gimdysiu.) Pirmą kartą buvau nusiteikusi, kad skaudės, žinoma, bet mama man visad sakydavo, kad nėr ten ko nei šaukti, …
Kadangi jau mano kelios drauges per si menesi pagimde, tai labai ramu, nes pamastau visad jei jos sugebejo sugebesiu ir as
taip pat visos labai laimingos ir dziaugiasi motinyste, taip kad taip esu rami ir galvoju optimistiskai, kad viskas bus gerai
Liuxe parašė:
sveikos damos ar tik man vienai ar ir kitom ta tamsi linija eina ne nuo gatkikaulio iki bambos o apsoliuciai per visa pilva;D nuo gaktikaulio iki krutines;D
Pas mane tokia yra
bet vat vakar dar su vyro sese pazvengiau kad kreiva:DD iki bambos eina tiesiai, o paskui biski i sona nueina, bet cia taip del to kad pilvas persisukineja