As perla parašė:
Nuostabus piesinys!
As perla parašė:
Nuostabus piesinys!
As perla parašė:
koks grazus piesinys, dukryte pati piese
bugis.lt parašė:
Kaip miela, berniuko matyt norėtų![]()
Taip ji 14 metu laukia broliuko, bet turi dvi seses. Planavom broliuka, bet jei gims nėra taip svarbu, svarbiausia, kam butu sveikas mažiukas.
didžhgoji sako: aš jau dabar myliu ta vaikuti ir beproto laukiu jo gimimo. Gimtadienio dovana bus didžiajai ji gimė spalio pradžioj, o mažiukas turėtu gimti spalio gale.
Daniellė- parašė:
Sveikos, norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti. Man 24 metai, vaikelis pirmas, labai labai norimas. Planuoti pradėjom nuo spalio, šiek tiek užtrukom, bet jau nešioju…
As ejau tiesiai pas ginekologa
Apcy parašė:
Matot, jums vyras demesi rodo, palepinao, maniskiui visiskai dzin as, ir mano pilvas
niekada nepaklausia, kaip jauties ir pan... Apie pagalba buityje, galiu p…
Na del sito tikrai liudna, matomai kazkuom nepatenkintas, gal kokiu bedu turi darbe... Mintys visai ne apie tavo savijauta ir nestuma... Reikia kalbetis, gal jam paciam yra kokiu psichologiniu problemu, gal jam siuo metu reikia tavo paramos ir silumos, o issiaiskinus gal jis i jus paziuretu kitomis akimis!
Musu paslaptis parašė:
Mano mm buvo taip pat 01.05 ir ciklas apie 33d. Panasiu metu ir ov galejo ivyktikada jums TD rodo numatoma gimdymo data?
![]()
Mano ciklas 36-38 dienos maždaug, nėra tikslus labai. OV matavau su testu, dėl to tiksliai žinau. Datą rodo 10-20
lauramik parašė:
Kokio amziaus jusu vyras?![]()
26 metai jam
siuo met prasideda namo statybos, gal tai jam ramybes neduoda... Nezinau, skaudu man ir tiek. Isvis siandien nuotaikos visai neturiu
lauramik parašė:
Linkiu jums susilaukti sunelio:-)tikriausiai ir vyras troksta:-)beje kiek jums metu?
Ačiū. Man balandžio mėn 37 bus. Vyrui nesvarbu berniukas ar mergytė. Čia jo pirmas vaikelis ir labai lauktas. Dukrytės yra iš pirmos santokos.
Laiminga100 parašė:
As ejau tiesiai pas ginekologa
Nenoriu laukti iki kovo galo, o gal net iki balandžio. Labai tikiuosi, kad viskas ok, bet norėčiau, jog gydytoja patikrintų ir patvirtintų tai.
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai