LaMonic parašė:
sveikos, kada geriausia pirmam pasirodymui pas ginek? man jau 9 savaite, kai skambinau ginei pasakiau kad laukiuosi, sakomiki 12 savaites galinneskubet, tai dabar e…
Jūs LT?
LaMonic parašė:
sveikos, kada geriausia pirmam pasirodymui pas ginek? man jau 9 savaite, kai skambinau ginei pasakiau kad laukiuosi, sakomiki 12 savaites galinneskubet, tai dabar e…
Jūs LT?
brunette parašė:
pas mane pilvukas truputį jau matosaš save raminu, kad su antru vaikučiu anksčiau pradeda matytis pilvukas, nors neatmetu galimybės, kad lašinuką užsiaugina…
Pas mane taip pat jau išlindo . Vakar su dukra pas jos gydytoją nuėjom tai iš kart pastebėjo
LaMonic parašė:
Manau gal ne :)Neibent dėl patvirtinimo . O dėl echo , man pačiai paskyrė pirmą echo 12 - 13 sav . Jeigu problemu jokių neturit ar neturėjot , manau normaliai
brunette parašė:
Jūs LT?![]()
brunette parašė:
Jūs LT?![]()
brunette parašė:
Jūs LT?![]()
vitaa9 parašė:
Pas mane taip pat jau išlindo . Vakar su dukra pas jos gydytoją nuėjom tai iš kart pastebėjo![]()
nu tada gerai, nes kazkaip pradejau nerimaut gal gyd atsainiai ziuri.. pasiskambinau sako, nestumas ne liga, gerk folio rugti, ir ateik kokia 12 sav. darys echo..
apart pykinimu, kurie apmazejo dabar tai viskas ok, nusiskundimu neturiu
nu gerai, eisiu tada 11 sav.
Laba ryta... ojoj snd kad uztuse vel nuo ryto..galvojau kad visa skrandzio turini palikt klozete teks... bet nieko , po biski praejo... guliu bet nervina nes viska noriu daryt, ir iki parduotuves nuvaziuot ir namus apsitvarkyt....ziauriai sunkiai as pratinuoa prie minties kad dar kokie 7 men is gyvenimo iskris.. taip tikejausi kad sitas nestumas bus kitoks ir kad kaip visos normalios nestukes galesiu tuo dziaugtis o db vel kaip kiausini tarp koju nesiosiu ir saugosiu kad nesudustu
LaMonic parašė:
nu tada gerai, nes kazkaip pradejau nerimaut gal gyd atsainiai ziuri.. pasiskambinau sako, nestumas ne liga, gerk folio rugti, ir ateik kokia 12 sav. darys echo.. :…
Siaip tai reikia aankciau nueit pas gine kad dar spetu israsyt siuntima ir prisiregistruot echoskopui dvyliktai savaitei. Sitas echo labai svarbus ir jei paveluosi po to jau nieko nenustatys...
werthy parašė:
Laba ryta... ojoj snd kad uztuse vel nuo ryto..galvojau kad visa skrandzio turini palikt klozete teks... bet nieko , po biski praejo... guliu bet nervina nes viska …
gal visa nestuma taip nebus?
man irgi taip pykino, dantu negalejau issivalyt, nuo pastos supykindavo ..
bet dabar kazkaip aprimo, prisiverciau kazka uzkanst vis, kokiu duoneliu ar pan. dabar jau geriau.. kai nevalgai tai ir pareina tie negerumai..
man keista / idomu, kaip kitos nejaucia jokiu simptomu, o kitos nepasikelia is patalu
kaip skiriasi
werthy parašė:
Siaip tai reikia aankciau nueit pas gine kad dar spetu israsyt siuntima ir prisiregistruot echoskopui dvyliktai savaitei. Sitas echo labai svarbus ir jei paveluosi …
nu einu skambint ginek. jau neramu darosi :/
werthy parašė:
Siaip tai reikia aankciau nueit pas gine kad dar spetu israsyt siuntima ir prisiregistruot echoskopui dvyliktai savaitei. Sitas echo labai svarbus ir jei paveluosi …
Nevisur echo reikia registruotis is anksto.
Mano gine man padaro tada, kada ji mano kad reikalinga echo arba echo priklauso pagal nestumo savaites.
O pirmas vizitas pas gine yra "rekomenduojamas" 8-12sav.
Abra parašė:
Nevisur echo reikia registruotis is anksto.
Mano gine man padaro tada, kada ji mano kad reikalinga echo arba echo priklauso pa…
persirasiau, einu kita sav. bus kaip tik 10 sav
kazkaip 12 sav eiti tikrai velokai kazkaip. Aciu mergaites
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai