Atimta_Svajonė parašė:
Labukas, gulėdama uždėjus ranką ant pilvuko pajaučiau plakant širdukę, ir matosi kaip pilvukas šokinėja![]()
Cia jusu pulsas, man taip senai yra, nes nestumas per mazas
Atimta_Svajonė parašė:
Labukas, gulėdama uždėjus ranką ant pilvuko pajaučiau plakant širdukę, ir matosi kaip pilvukas šokinėja![]()
Cia jusu pulsas, man taip senai yra, nes nestumas per mazas
.As. parašė:
Blemba kokiais mes mazais dalykais dziaugtis pradejom haha vertint kiekviena akimirka kai nepykina![]()
Bet tikrai, kokia laimė kai nepykina ar skrandžio rūgštys neėda
o jei dar naktį gerai miegasi ar nueini į wc ant rimto tai išvis kažkokia euforija
brashkee parašė:
As tai neskubeciau taip anksti viska pirktis. Prietarai sako neanksciau kaip 5 menesiu pradet pirkti didelius daiktus ..
As esu lb prietaringa, bet siuo prietaru nesilaikau, nes jei vaikutis gims 7men, o as dar tik turesiu pora daiktu. Mum reikia visa kambari nuo pamatu padaryt, nera vonios tik dusas, tai reikia vonia daryt tai vel remontas ir plius visas inventorius vaikui, tai pvz per pora men tikrai sunkiai tai isivaizduoju, man lygu ar vezima pirkt ar remontas daryt vaikui, tai ne daiktas, bet daug didesnis veiksmas ir vis tiek vaikui
as taipogi prisidedu prie neskubanciu
kazkaip to laiko dar y valias bus, kam dabar pirkti taip anksti daiktus ir rubelius kurie tik dulkes
bus tikrai mamytes dar to laiko prisipirkti visko
vezimas tik vieta uzimtu, o ir lovyte nusipirkus ir jau dabar pasiklojus greiciau laikas nepraeis
tad nematau tikslo taip anksti viskuom rupintis, reikia kolkas megautis
.As. parašė:
Cia jusu pulsas, man taip senai yra, nes nestumas per mazas![]()
Pritariu man ir ne nėštumo metu tas pats
Mazyte23 parašė:
Vis skaitau seku sia tema kiek ir rasiusi ir teiravusi mamyciu bet nei karto nesulaukiau atsakymo kazkaip jau nedraugiska grupe
Lb daug post'u buna, as irgi per ilgesni laika radusi kelis puslapius nebeperskaitau visko... Kai didele grupe, tai pasimeta koks klausimukas
Jeigu ka, galima burtis i mazesne uzdara grupe arba pakartoti klausima
Mazyte23 parašė:
Vis skaitau seku sia tema kiek ir rasiusi ir teiravusi mamyciu bet nei karto nesulaukiau atsakymo kazkaip jau nedraugiska grupe
Na tikrai nemačiusi jūsų posto esu
Atimta_Svajonė parašė:
Jus jautete, ne ka kita, kaip savo pulsa arba zarnyna
Su pirmu nestumu ir as galvojau, kad cia jau vaikelis
Bet ir asmenine gine, ir ligonines medikai, visi lyg susitare, sake priesingai.
Tikruosius judesius patujau (su 2 nestumais) tik 18sav. Kai kurios ir 20sav pajunta. Ir to jausmo, jau tuomet tikrai su niekuo neimanoma sumaisyti. Dar kantrybes mamytes
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai