evute4 parašė:
Sveikos jumgiuosi or as i grupe. Nesenqi pamaciau dvi juostelee. Lb skauda kairi desini sona tai nerimauju. Pries pora menesiu turejau persileidima uzdat kamuoja ne…
Sveika prisijungusi,
laikau kumščius, kad tik viskas būtų gerai
evute4 parašė:
Sveikos jumgiuosi or as i grupe. Nesenqi pamaciau dvi juostelee. Lb skauda kairi desini sona tai nerimauju. Pries pora menesiu turejau persileidima uzdat kamuoja ne…
Sveika prisijungusi,
laikau kumščius, kad tik viskas būtų gerai
itin parašė:
Sveika prisijungusi,
laikau kumščius, kad tik viskas būtų gerai![]()
Aciu. Ryt vaziuosiu i ligonine daryti ultragarsa ziuresim ka pasakys. Tikiuosi geru rezultatu. Turetu ir tiksliai pasakyti kiek laiko. Nes po persileidimo menesiniu taip ir nesulaukiau.
geltona parašė:
SveikosAr kam buvo vienas is pastojimo simptomu ne tik pykinimas, bet ir temperaturos pakilimas?
Buvo man, labai daznai temp.pakyla pastojus. Dabar visus 9 menesius bus aukstesne nei visada
Jolanta37 parašė:
Buvo man, labai daznai temp.pakyla pastojus. Dabar visus 9 menesius bus aukstesne nei visada![]()
Labai keistas pykinimas, nors vemti neina. Dar temp. Begsiu testuka pirkt. Gal pagaliau pakibom
geltona parašė:
Labai keistas pykinimas, nors vemti neina. Dar temp. Begsiu testuka pirkt. Gal pagaliau pakibom
Vemymas gali atsirasti veliau, o gali ir neatsirasti... Gali but tik toks sleikstulys... Linkiu pamatyti II
Kelinta DPO dabar? Arba kiek veluoja mmm?
Ju.li parašė:
Vaje kaip norisi testa pasidaryt.. pas mane turetu buti 12 DPO. Nezinau ar kazka rodytu ar ne.. tie siptomai ir mm ir nestumo labai panasus. Laukiam kiekviena menes…
Gali jau NT parodyt, bet pirrkit jautresni
Ir, aisku, jei istversit, darykis su rytiniu slapimu
Ju.li parašė:
Vaje kaip norisi testa pasidaryt.. pas mane turetu buti 12 DPO. Nezinau ar kazka rodytu ar ne.. tie siptomai ir mm ir nestumo labai panasus. Laukiam kiekviena menes…
O mes laukem 2metus...ir kai buvom prarade vilti tada sulaukem...
evute4 parašė:
Aciu. Ryt vaziuosiu i ligonine daryti ultragarsa ziuresim ka pasakys. Tikiuosi geru rezultatu. Turetu ir tiksliai pasakyti kiek laiko. Nes po persileidimo menesiniu…
Sveikutė ☺ labai įdomu ką jums pasakys. Nes ir ar tikiuosi nesulaukti pirmųjų mm po p. ir prisijungt prie visų jūsų ☺ sėkmės jums, tikiuosi kad išgirsime geras žinias!
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai