Birzele5 parašė:
O iki tol vaikelis gulejo zemyna galvyte?
Kaip ispudziai is santariskiu priemimo? Viskas normaliai?
Pabuvojau as siandien santaros klinikose.. pries 3 paras mane pradejo kamuoti skausmingi saremiai, nakti nuvaziavome i santariskes, kaklelis 1.5 cm, bet terminas jau praejes, pagal echo kovo 1 d. Akusere isleido namo ir liepe sugrizti kovo 7 d. 8 val., sakau man i poliklinika uzrasymas 17.15 pas akusere, sako nueik pas ja ir po to pas mus atvaziuok jau su daiktais, nu ok. Atvaziuoju siandien kiek anksciau, nes jau labai kankino saremiai, mazdaug 8-10 min. Pamaina jau kita, sako siaip juk 8 val. ryte reikejo atvaziuot, sakau kaip tai, juk kalba buvo apie tai, kad po poliklinikos atvaziuosiu, kalbejom apie vakara, nu zodziu.. atejo akusere, pasikviete ir pradejo baksnoti pirstu i laika ir kaip mazo vaiko klausineti kas, mano manymu, cia parasyta, sakau nu nesusikalbejom su ana akusere, ka man dabar dabar daryt, sutinku kad neteisingai supratau, ji sedi ir toliau is manes tyciojasi, pradejau verkti, velniu ir uz tai gavau, atejo kitos 2 pagalbininkes, pradejo ir jos tyciotis kada as cia atvaziavau, sako as juk tycia to nedariau, jom tas nerupi, sako ‘tai cia mes jos visa diena ir laukem’. pagulde, patikrino kakleli, atsiverimas vis dar 1.5 cm, ilgas, susirinko ten ju visas burys, pradejo skaiciuot termina, kad jis blogai apskaiciuotas, kas man ji taip apskaiciavo, gavau velniu ir uz tai, paskyre man kita gimdymo data - kovo 15., kai as jau trecia para be miego. Viena sako ‘suleidziam jai ketanovo nuo skausmo’, kita sako ‘as neleisiu’, sakau neleiskit, sako ‘reiskia neskauda jeigu vaistu nenori’. O as guliu ir man viena mintis is ten dingt, jau buvau apsisprendusi ten negimdyt. Susedo ir pradejo popierius pildyt, viska surasyt taip, kad irodyt, kad pas mane ne tas terminas, kad jos pagristai siuncia mane nami. Nuejau i laukiamaji pas vyra, tas nieko nesupranta, norejo kelt skandala, paprasiau isvaziuot is ten. Iskart nuvaziavom i VGN, kaklelis 3 cm, sako jusu terminas kovo 1, jusu akusere teisingai ji apskaiciavo, pagulde i gimdykla, suleido siek tiek raminamu, kad tarp saremiu pailseciau, vaikutis islyst neskuba, ryte turbut skatins. Tai va tokia patirtis mano su santariskem buvo siandien, likau nubausta, kad suklydau su laiku, kai bet kokiu atveju sake mane ir rute butu paleide nami del blogai nustatyto termino.