Be_5min_mama parašė:
Pabuvojau as siandien santaros klinikose.. pries 3 paras mane pradejo kamuoti skausmingi saremiai, nakti nuvaziavome i santariskes, kaklelis 1.5 cm, bet terminas ja…
Oho... šaunuoliai,kad nuvykote į VGN, stiprybės 😌
Be_5min_mama parašė:
Pabuvojau as siandien santaros klinikose.. pries 3 paras mane pradejo kamuoti skausmingi saremiai, nakti nuvaziavome i santariskes, kaklelis 1.5 cm, bet terminas ja…
Oho... šaunuoliai,kad nuvykote į VGN, stiprybės 😌
Be_5min_mama parašė:
Jei pati nebuciau susidurusi, nepatikeciau kad taip gali buti.. Aciu,kad pasidalinot, tai padeda nusiteikti ir negauti soko, paciai atsidurus tokioje situacijoje, nes, bent jau as, iki siol apie santariskes buvau girdejusi vien teigiamus atsiliepimus, taciau dabar perskaitau vis daugiau panasiu patirciu i jusu ir pati turejau panasia patirti..
Jei galit, pasidalinkit sia patirtimi ir forume "santariskiu gimdymo namai".
Be_5min_mama parašė:
Stiprybės! Neužilgo pasimatysit su savo turtu!
Ačiū, kad dalinatės savo patirtimi, gal tikrai moterys pergalvos, ar verta vykti.
ruberita parašė:
Tai,kaip žinot kada važiuoti jei ir nejauti skausmų,sąremių![]()
As jauciu saremius, bet jie nera labai skausmingi. Gi nerasiau kad nejauciu....
Be_5min_mama parašė:
Kokio gerumo moteru yra. As kai sokciau nuo kedes apziuros, kai nesciau jas visas, issikviesciau vedeja...
AGN labai geras personalas, ypac gydytojos. As kai i dienos stacionara vazinejau, bande man ten kazka aiskint akusere, tai kai atreziau maza nepasirode. Nuo tos dienos kai silkine. Negalima leistis, kad sitaip elgtusi, jokiais budais!!!! Parasykit skunda vedejai i VGN, kaip minimum turi atsiprasyt.
B.I.T.Ė. parašė:
Mano ginė sakė, kad ir LT nebelaiko taip ilgai, o tik 1-2d. Įdomu ar tiesa 🤔
neblaiko ir pas ilgai ir nebera praktikos pries termina arba terminui suejus guldyti
Adora parašė:
Kazkokia ramybe pilvely snd... suvalgiau sokoladu ka tik,ramu... leda suvalgiau.. ryt jei ka pasissuksiu i ligonine
isjudinote?
Be_5min_mama parašė:
Pabuvojau as siandien santaros klinikose..
nu eina sau, stiprybes jums, bet ir va mediku, kurie sau leidzia pliurpt negalvodami apie pasekmes...
Dovs parašė:
Kokio gerumo moteru yra. As kai sokciau nuo kedes apziuros, kai nesciau jas visas, issikviesciau vedeja...
Turbut tikrai butu gerai skunda parasyti, tik, kad va musu visu situacijoje dabar maziausiai norisi neigiamu emociju ir siaip ne tas galvoj, kai be 5 min. gimdom..
Labas rytas 🙂 vakar buvau konsultacijai dėl apsukimo, sako šiaip nepatariama sukinėti,tai pažiūrėjo ,sako vandenų mažai (9) nzn ką čia reiškia,todėl vien dėl to net nesuktu ir placenta priekį, todėl gali trukdyti . Taip švelniai bandė suimti leliuka nes skersai gulėjo,bet sako viskas minkšta neina net suimti kūdikio,bet iškart pajaučiau tokį nemalonu skausmą pilve, manau nelabai maloni tą procedūra, džiaugiuosi jog ir nelindo labai prie leliuko.🙂vaisius atitinka 37+4 svoris 3.140 kg
Žodžiu atvykti terminui suėjus kovo 25 jei nebus apsivertus mergytė cp darys ir tiek, o jei anksčiau prasidės gimdymas atvykti ir sako geriau būtų nenubegę vandenys. Labai faina daktaryte,pajuokavo,papasakojo istorijų apie gimdymus🙂
Na vakar man Santarose taip pat nepatiko priemimas
Mano ginekologe išsiunte iskart vaziuot i Santaras, o ten nuvykus jos tik guzciojo peciais, sako na ir kas, kad jis istrizai atsigule, mes gi neguldysim taves savaitei stebeti, jei prasides saremiai kas 5 min, arba nutekes vandenys tada ir atvaziuok, padarysim extra cp.
Aisku viska apziurejo, tada dar paspaudinejo pilva, ale pabande pasukt vaika, paskui pamatavo tonus. Ir uzrase cp ..
Tai net nezinau, ar mano daktare veltui prigazdino, arba sanatrose jom ten dzin ir nesureiksmina nieko...
Paskaiciau Jusu komentarus, tai jei siandien butu ta diena vaziuociau i VGN ...
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai