B.I.T.Ė. parašė:
Pas mane su pirmagimiu irgi visą dieną vyras sėdėdavo. Esu tos nuomonės, jei tau trukdo palatos kaimynė ar jos svečiai, tai perki privačią palatą ir nesinervuoji 🙂…
Arba susimoki už šalia esančią lovą, ale vyras pasilieka nakvoti.
B.I.T.Ė. parašė:
Pas mane su pirmagimiu irgi visą dieną vyras sėdėdavo. Esu tos nuomonės, jei tau trukdo palatos kaimynė ar jos svečiai, tai perki privačią palatą ir nesinervuoji 🙂…
Arba susimoki už šalia esančią lovą, ale vyras pasilieka nakvoti.
rugeveja parašė:
Kaip fainai 😍 O su tais 8 kai vaziavote tai labai skaudejo? 🙈
Pas mane saremiai visai neskausmingi buvo su 2 vaikais, jau kai vandeni nuleisdavo, va tada jau labai skaudejo. O iki to tai visiskai pakenciamai, vaiksciojau sau ramiai.
Beatik 82 parašė:
Pas mane saremiai visai neskausmingi buvo su 2 vaikais, jau kai vandeni nuleisdavo, va tada jau labai skaudejo. O iki to tai visiskai pakenciamai, vaiksciojau sau r…
Geras 😊 As irgi taip noriu 😀 Bet tai jau ta valanda ir skausmingu istverti ne beda, ne para kankintis 🙈
Asta2017. parašė:
Sujuokinot su tais sovietiniais laikais.. butent cia kur esu, tai susitikimai ir vyksta tik per langeli, jokiu ejimu i palata.. todel pasakiau iskart visiem…
Ka reiskia per langeli? 😀😀 Bet tai negi Slovakija tokia kiek atsilikusi salis 🤔 Ar jus kokiame pakrastyje ar mazam miestelyje? 😀
rugeveja parašė:
Geras 😊 As irgi taip noriu 😀 Bet tai jau ta valanda ir skausmingu istverti ne beda, ne para kankintis 🙈
As irgi vis pasvajoju kad ir si karta lengvai pagimdysiu.
liepa1 parašė:
Iki kada dar galima gerti magnį?![]()
Man sakė iki 38 savaites
Beatik 82 parašė:
Pas mane saremiai visai neskausmingi buvo su 2 vaikais, jau kai vandeni nuleisdavo, va tada jau labai skaudejo. O iki to tai visiskai pakenciamai, vaiksciojau sau r…
Tai,kaip žinot kada važiuoti jei ir nejauti skausmų,sąremių
B.I.T.Ė. parašė:
Tai va butent norit su vyru sedeti imat mokama palata ir sedit kartu su vyru. O bendros palatos skirtos mamoms su vaikais. Tos pacios slaugytojos sake kad yra ramybes laikas ir lankymo, bet ne visa diena.
Diana1003 parašė:
Tai va butent norit su vyru sedeti imat mokama palata ir sedit kartu su vyru. O bendros palatos skirtos mamoms su vaikais. Tos pacios slaugytojos sake kad yra ramyb…
Lankymo laikas 9-20 🙂 ir palatos skirtos ne tik pacientams, bet ir lankytojams 🙂
rugeveja parašė:
Ka reiskia per langeli? 😀😀 Bet tai negi Slovakija tokia kiek atsilikusi salis 🤔 Ar jus kokiame pakrastyje ar mazam miestelyje? 😀
Nu kad nepasakyciau jog miestelyje. Nitroje gimdysiu. Miestas dydzio kaip klaipeda..Nezinau kodel cia viskas kitaip, ir plius per lankymo valandas nuo 14.00 iki 16.00 sake vaikas bus isnestas su kitais vaikais i kita vieta. O kai lankymo val baigsis tada parnesa juos... nu ziauriai idomiai viskas, pagimdysiu ir bus matyt tada 100% kaip cia viskas sitoj saly ... 🙂
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai