el-aura parašė:
Mane jau isleido siandien i dekreta![]()
Ah, kaip Jums gerai, aš į dekretą rugsėjo 12dieną išeinu 🙈 nors gerai jaučiuosi, bet dabar visai ne darbai galvoje 😅😅 norisi užsiimti tik buto įrengimu ir leliuko reikalais 😌
el-aura parašė:
Mane jau isleido siandien i dekreta![]()
Ah, kaip Jums gerai, aš į dekretą rugsėjo 12dieną išeinu 🙈 nors gerai jaučiuosi, bet dabar visai ne darbai galvoje 😅😅 norisi užsiimti tik buto įrengimu ir leliuko reikalais 😌
Victrix parašė:
Sveiki, man dekretą užrašė rugsėjo 2 d., dabar kaip tik poliklinikoj, sakau gal galima vėliau (tarkim 4 dienai), sako jums tai ne.. Nu užsirašiau 2 d. 8.20 val. pas…
Rugsėjo 1 vistiek sekmadienis iseina
man irgi nuo rugsėjo 2d.,net man tai nelabai aktualu. Šiaip žiūriu į savo užrašu knygelę, tai nuo rugsėjo 15d.jau busiu visai laisva, tai galima bus visa dėmesį sau, vaikams ir leliukui skirt
@gnetuk parašė:
Rugsėjo 1 vistiek sekmadienis iseinaman irgi nuo rugsėjo 2d.,net man tai nelabai aktualu. Šiaip žiūriu į savo užrašu knygelę, tai nuo rugsėjo 15d.jau busiu visa…
Tai va, tikiuosi nepadarys šventės kokią 9 ryto, nenoriu dukros nuvilti..
gabytenevins parašė:
Ah, kaip Jums gerai, aš į dekretą rugsėjo 12dieną išeinu 🙈 nors gerai jaučiuosi, bet dabar visai ne darbai galvoje 😅😅 norisi užsiimti tik buto įrengimu ir leliuko r…
as irgi 12d ! :))
Sakura parašė:
O kodėl negalima veliau? 🤔 Aš išvis svarstau nuo spalio 1 eiti. Praeitą nėštumą irgi veliau, svarbu nepagimdyti prieš išeinant į dekretą 😀
o yra privalumu veliau iseit i dekreta? vistiek pinigeliai nesidubliuos ir negausit ir uz dekreta ir algos. ar siaip kazkas geriau yra iseit veliau?nes as irgi svarsciau bet sodroj kiek kalbejau niekas nesikeis jei istempsiu iki 1d spalio.
liucyy1 parašė:
o yra privalumu veliau iseit i dekreta? vistiek pinigeliai nesidubliuos ir negausit ir uz dekreta ir algos. ar siaip kazkas geriau yra iseit veliau?nes as irgi svar…
tiesiog zmogus labai myli savo darba ir nori dirbti
liucyy1 parašė:
o yra privalumu veliau iseit i dekreta? vistiek pinigeliai nesidubliuos ir negausit ir uz dekreta ir algos. ar siaip kazkas geriau yra iseit veliau?nes as irgi svar…
Priklauso, kokį atlyginimą gauni, ar visada vienodą, ar būna bonusai ir pan. Tuomet ir pradedi skaičiuoti
man priklausė 29d., bet liepą gavau geresnę algą, tai kad įeitų į sodros skaičivimą, eisiu rugsėjo 2
liucyy1 parašė:
Aš dirbu pgl individualią veiklą, mano pajamos nereguliarios, tai kaip ir rašė ievate, eisiu taip, kad isiskaiciuotu geresnio menesio pajamos. Aš gavau dbr rugpjūtį, bet tam, kad sodra jas iskaiciuotu, į dekretą eisiu nuo spalio 1. Na ir darbas nėra fizinis, dirbu pgl poreikį ir krūvį pasireguliuoju, tai galiu ir vėliau eiti 🙂
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai