Gal jau kuriai būsimai mamytei testukai vaiduokliauja. Man vos nežymiai lenda vaiduokliukas. Gali buti ir melagelis
Skaiciuokles rodo, kad jei būtų nestumas gimtų lapkričio 3d
2019 m. lapkritinukai (Archyvas iki 2020.03.16)
Gal jau kuriai būsimai mamytei testukai vaiduokliauja. Man vos nežymiai lenda vaiduokliukas. Gali buti ir melagelis
Skaiciuokles rodo, kad jei būtų nestumas gimtų lapkričio 3d
2019 m. lapkritinukai (Archyvas iki 2020.03.16)
Tigriuska parašė:
Mažiau kreipkit demėsio,nes pas mus panašiai tik ne auklėtojos sakė,o auklytė,kad ji nieko nedaro. O paklausius auklėtojų viskas gerai. Dėl kalbos tai mes ir nedaug…
Mes naujokai darzelyje, ir kas dar uzkliuvo jis vienas jauniausiu grupeje, o yaip kalba, na sake tipo duos rekomendaciha i raidos centra, dabar idomu, ja ten sakys
Ina. parašė:
Mes naujokai darzelyje, ir kas dar uzkliuvo jis vienas jauniausiu grupeje, o yaip kalba, na sake tipo duos rekomendaciha i raidos centra, dabar idomu, ja ten sakys
Taip tai žinokit, galit drąsiai nesutikti, jei jaučiat kad viskas su jūsų vaiku gerai. Aš pati tai nesidomėjau, tai nžn 100 proc, bet tie raidos centrai kažkaip palieka įrašą medicininėj kortelėj, kas turi įtakos ateičiai, ale kas šiek tiek kitaip nuo normų, tai maždaug ko jūs norit, gi vaikas su diagnozė.. Čia man pažįstama pasakojo, bet taip lb nenorėčiau tikėti tuo
2Mamukas parašė:
Taip tai žinokit, galit drąsiai nesutikti, jei jaučiat kad viskas su jūsų vaiku gerai. Aš pati tai nesidomėjau, tai nžn 100 proc, bet tie raidos centrai kažkaip pal…
Na pas seimos gyd su mazaja eisiu uzklausiu ir jos nuomones. Nes pries tai lankem nuo sausio privatu darzeli, ten buvom iki pietu tik, bet nieko panasaus nesake, kaip tik gyre, bet vat jis labai aktyvus, nors nepripazino kad hyper aktyvus. Nes vis juokdavosi aukletojos is privataus kai as susitvarkau kai kudikis namie ;)
Ina. parašė:
Na pas seimos gyd su mazaja eisiu uzklausiu ir jos nuomones. Nes pries tai lankem nuo sausio privatu darzeli, ten buvom iki pietu tik, bet nieko panasaus nesake, ka…
Mažiau kreipkit dėmesį, jūs mama ir geriau pažįstat savo vaiką. Maniškis irgi labai aktyvus, neklauso, viena auklėtoja pastoviai dejuoja, o kitai viskas gerai.
Ina. parašė:
Tokiai aukletojai ne vieta ten , galetu uzleist vieta geresnems.Vieni viena geriau daro kiti kitka musu aukletoja taip sake.
Labas vakaras. Kaip Jūs mamos gyvenat? Ar jaučias 3 metų krizė? Man tai būna tokių dienų, kad išprotėt galima - labai mergina nori būti savarankiška, viską daryt pati ( rengtis, dantis valytis, ant tualeto pradėjo jau sėstis, bet jei tik kas nesigauna, neleidžia padėt, pradeda klykt, rėkt. Jau net nžn kaip palengvinti tokias situacijas. Gaunasi vaikas susierzinęs, pati susierzini, po kiek laiko viskas nurimsta, pati supranti kad reik kažkaip kitaip išeit iš tos situacijos, ir nžn kaip. Čia su pasirengimu, viena iš nedaugelio situacijų. Taip labai dažnai bando ribas- filmuko pažiūrėt nori, saldainio nori ir t. T. Ar susiduriant kas su panašiom problemom?
2Mamukas parašė:
Labas vakaras. Kaip Jūs mamos gyvenat? Ar jaučias 3 metų krizė? Man tai būna tokių dienų, kad išprotėt galima - labai mergina nori būti savarankiška, viską daryt pa…
Mano Danius kažkaip pakankamai normaliai, nėra tokių krizių dabar, bet va su 4-mečiu tai tragedija. Niekas jam netinka, neklauso, rėkia. Pipiec, žodžiu. Ir susikalbėt neina.
Mano vaikutis, kadangi nuonpat pradžių buvo aktyvistas, tai aš jau tikriausiai nebejaučiu tų "krizių", nes visi trys metai buvo viena didelė krizė, tai aš jau pripratusi 😄😄😄 sakiau, jei ir antras beibis bus toks pasiutęs, tai man ir psichiatrinėj gali tekti pagulėti 🤣🤣🤣🤣🤣
gabytenevins parašė:
Mano vaikutis, kadangi nuonpat pradžių buvo aktyvistas, tai aš jau tikriausiai nebejaučiu tų "krizių", nes visi trys metai buvo viena didelė krizė, tai aš jau pripr…
Pritariu Jums visu 100proc. Aš taip pat nepajutau kažkokių krizių, nes kiekvieną dieną jų pilna 😁 tikiuosi, kad sesė bus ramesnė 😊
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai