Gal jau kuriai būsimai mamytei testukai vaiduokliauja. Man vos nežymiai lenda vaiduokliukas. Gali buti ir melagelis
Skaiciuokles rodo, kad jei būtų nestumas gimtų lapkričio 3d
2019 m. lapkritinukai (Archyvas iki 2019.10.25)
Gal jau kuriai būsimai mamytei testukai vaiduokliauja. Man vos nežymiai lenda vaiduokliukas. Gali buti ir melagelis
Skaiciuokles rodo, kad jei būtų nestumas gimtų lapkričio 3d
2019 m. lapkritinukai (Archyvas iki 2019.10.25)
BusimaMamaa parašė:
Aš tik išsakysiu savo nuomonę 🤗 viskas per daug išpūsta... nuo gripo kasmet miršta 10k daugiau žmonių, bet tokio karantino niekas nesiima... 🤷♀️
…
as irgi issakysiu savo nuomone, mirsta nuo gripo sukeltu komplikaciju, ir plius skiepytis galima nuo jo kad isvengt komplikaciju. o korona virusas naujas ir kad neisplistu imamasi karantino taip kad neispustas reikalas ;) nebent nori nuzudyt savo senelius ar vyresnio amziaus zmones taigi saugokim ir save ir aplinkinius kurie yra pazeidziamiausiose grupese 🤗 o krize isgyvensim 👌
giedre0811 parašė:
as irgi issakysiu savo nuomone, mirsta nuo gripo sukeltu komplikaciju, ir plius skiepytis galima nuo jo kad isvengt komplikaciju. o korona virusas naujas ir kad nei…
Sutinku
čia visiškai nauja atmaina, kuri gali pražudyti žmones dėl elementarios higienos arba rekomendacijos nesilaikymo.. Aš tikiu, kad ateityje šis virusas bus lengviau valdomas, nes mokslininkai ir medikai jau turės patirties, o dabar yra kaip yra. Italijoj irgi pradžioj juokėsi, kad čia eilinis gripas, bet šiuo metų jų situacija yra kritinė..
Aš irgi pritariu, jog apie gripą niekas nešneka, nes yra tiek prevencijos, tiek gydymo priemonės, o šis virusas naujas ir info apie jį medikai neturi, ir realiai niekas nežino, ar pvz tie pasveikę neužsikrės pakartotinai 🤷🏻♀️ Aš manau nereikia panikuoti, bet nereikia ir atsainiai žiūrėti, jei laikysimies rekomendacijų, nesišlaistysim po pardes ir namuose nesuks versliukų žmonės (jau mačiau kelios kirpėjos žada "keletą" žmonių per dieną priimti..srsly??!) tai baigsis tas virusas ir manau daug kas įvertins, ką turi šalia 🥰
@gnetuk parašė:
Labai "patogus" virusas, pražudo senyvo amžiaus žmones ir kenkia vyrams susirgus![]()
Daug kam tas virusas patogus 🤔
Žinoma pasisaugot reikia ir laikytis tvarkos...
Bet pasibaigus visai karantino psihozei (šluojamos parduotuvės, perkamos kaukės kosminėm kainom, žmonės bijo net gryno oro), iš to tikrai pasipelnys kažkas.. kainos jau dabar kyla, net mėsos sunku gaut parduotuvėje 🤷♀️
BusimaMamaa parašė:
visa laika buvo zmoniu kurie perdetai reaguoja
o bandos jausmas uzkreciamas 🤭 jo mesos jau sunkoka atrast
BusimaMamaa parašė:
Faktas, mes kažkaip labai ramiai reaguojam ir šiaip žiemą niekur be reikalo nesitrankom, saugomes nuo kitų bacilu, dabar ir korono.
O dėl mėsos, tai mes visad daugiau uzsiperkam, o prieš kelias dienas vos už kelis eurus spandines galima buvo nusipirkti. Bet čia mūsų miestelio iki pardei, kitur žiūriu pakvaišę zmones
@gnetuk parašė:
Faktas, mes kažkaip labai ramiai reaguojam ir šiaip žiemą niekur be reikalo nesitrankom, saugomes nuo kitų bacilu, dabar ir korono.
Vilniuj vakar neįmanoma buvo mėsos rast 🤷♀️ spėju atsiradus lentynuose vėl... kainuos auksą 🤦♀️
Teisingas požiūris..nereikia panikos ir tiesiog kaip įprastai pasisaugot ir higiena sugriežtint 👌
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai