Gal jau kuriai būsimai mamytei testukai vaiduokliauja. Man vos nežymiai lenda vaiduokliukas. Gali buti ir melagelis
Skaiciuokles rodo, kad jei būtų nestumas gimtų lapkričio 3d
2019 m. lapkritinukai (Archyvas iki 2019.08.22)
Gal jau kuriai būsimai mamytei testukai vaiduokliauja. Man vos nežymiai lenda vaiduokliukas. Gali buti ir melagelis
Skaiciuokles rodo, kad jei būtų nestumas gimtų lapkričio 3d
2019 m. lapkritinukai (Archyvas iki 2019.08.22)
Dėl vitD, aš irgi pergyvenau, kad neduodu dar, nors kai paleido iš klinikų buvo parašyta, kad po vieną lašiuką reikia jau duoti (tuomet mums buvo 7dienos), kai atvažiavo gydytoja į namus paklausiau jos, tai sakė vitD taip anksti skiriamas kai būna per anksti gimęs vaikiukas arba, jei gimė didelio svorio ir pernešiotas ilgai, o mes nepatenkam nei ten nei ten todėl pradėti vartoti reikia tik nuo 1mėnesio laiko, todėl viską pasakys kaip vartoti ir ką, kai bus mėnesio vizitas ☺️ Tad nepergyvenkit kas duoda anksti kas vėliau, viskas gerai, laikykities gydytojo rekomendacijų 👌
Pas sūnų irgi panasus į hormonini bėrimą ,bet kadangi daugėjo atsisakiau visų pieno produktų ,kvietinių patiekalu ,kiaušiniu ,šokoladu ,citrusinių vaisių jau ketvirta diena ,matosi pagerėjimas
Lauksiu kol visiškai bėrimas praeis ir tada jau itraukinesiu nevalgomus produktus ,žiūrėsiu nuo ko beria
Siaip alergenams pasišalinti iš organizmo reikia nuo keturių parų iki dviejų sav ,tai ir kūdikį gali visą ta laiką paberti
Pakentesiu ir sriuboj be grietines ir duona ne uzsikasdama ,kad tik maziukui geriau butų
Vikaledi parašė:
Pas sūnų irgi panasus į hormonini bėrimą ,bet kadangi daugėjo atsisakiau visų pieno produktų ,kvietinių patiekalu ,kiaušiniu ,šokoladu ,citrusinių vaisių jau ketvir…
Aš irgi sakiau galiu ir pabadaut be kažko ką mėgstu, kad tik nebebūtų taip išbertas. Nes gaila vaiko. Va gerai sakot, kad po 4 dienų jau matos pagerėjimas, nes aš jau nuo sekmadienio visko atsisakius, kas kėlė įtarimą
gretan0 parašė:
Diamond. Nuo pieno gali būt, aš dabar visai jokių pieno produktų nevartoju, nebevalgau vaisių ir pyragaičių. Šiaip buvau įsisukus į saldumynus. Tai galvoju, kad nuo…
Bandysim kava su kitokiu pienu gerti. Nes manau nuo jos gali būti. 🙈
Sveikos mamos, esu iš gruodinukų grupės, bet reik patarimo jau patyrusių mamų🙂 nuo vakar 1 nakties nemiegame, kabo ant krūties, valgo iš abiejų krūtų, nes jei neduosi ima verkti, kaišioja liežuvį, čepsi, pamiega max 1,5 h ir pasaka iš naujo ir taip jau antra diena. Pamaitinus ir paguldžius ima raitytis, o pilvuke girdis virškinimo procesas, dedu šildyklę ir tam kartui padeda, tada vel muistos, išsitempia ko pasekoje atpila😞 kas čia gali būt? Anksčiau jokių bėdų nebuvo valgė kas 3 val ir žadint reikėjo, o dabar va užmigo ant rankų ir bijau padėt į lovą.
Zinau, kad jau buvo panasi diskusija, bet jau nebezinau kuriuose puslapiuose ieskoti. Gal nesunku bus pasidalinti dar karta.
Praejo 5 savaites ir pradejo saudeti randa, kur buvo siuta. Suskausta taip, kad kartais sunku ir atsisesti, primena gijimo laikotarpi.
Nors jau nuo 2-os savaites jokiu skausmu nebuvo, pilnai sedejau, judejau ir nieko. Tad keista, kodel staiga dabar?
Ar cia gali buti kazkas susije su neistirpusiais siulais ar pan.?
Siuo sventiniu laiku ir pas savo gydytoja nepakliusiu greitai.
Mettija parašė:
Sveikos mamos, esu iš gruodinukų grupės, bet reik patarimo jau patyrusių mamų🙂 nuo vakar 1 nakties nemiegame, kabo ant krūties, valgo iš abiejų krūtų, nes jei neduo…
Panasu i augimo suoli
o pilvuko skausmai normalu, juk toks mazas leliukas, kuriasi dar tik organizmas.
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai