Sigute parašė:
Sveikos mamytes😀 ka zadat daryt su pasivaiksciojimai lauke su mazyliais per karantina, zadat eit i lauka ar tas 2 savaites sedesit namie?
Tai kaio tik sako, kad eit į lauką, ne sėdėt užsidarius 🙂 tik neit, kur daug zmoniu
Sigute parašė:
Sveikos mamytes😀 ka zadat daryt su pasivaiksciojimai lauke su mazyliais per karantina, zadat eit i lauka ar tas 2 savaites sedesit namie?
Tai kaio tik sako, kad eit į lauką, ne sėdėt užsidarius 🙂 tik neit, kur daug zmoniu
Ralfa parašė:
Aciu 😉💐eisiu pirkt, nes svarsciau ar galima, otai plika jau busiu greit 😂
Suprantu 😊 dar niekada taip visur nebuvo plaukų namuose... 🥴🥴🥴
monika1988 parašė:
Tai maitinate iš vienos krūties ar iš kitos nusitraukiate?
Maitinu tik dešinę krūtimi, kadangi kairės neima visai. 🥴 kairiąją nusitraukiu max du kartus per parą, kartais vieną, prieš miegą. Gaminasi ten nedaug pienelio, nusitraukt pavyksta vos 20ml per kartą ir palengvėja. Matyt taip jau įprato krūtis.
Pienelį užšaldau 😊
gabytenevins parašė:
Mes į lauką einam, nes irgi kaime pas tėvus gyvenam, tai 0 žmonių 🥰
Internetu uzsisakyti galit is babycity
Nes internetine parduotuve dirbs
BusimaMamaa parašė:
Maitinu tik dešinę krūtimi, kadangi kairės neima visai. 🥴 kairiąją nusitraukiu max du kartus per parą, kartais vieną, prieš miegą. Gaminasi ten nedaug pienelio, nus…
Aš irgi taip pat 🤭 tik norėjau paklausti kaip pavyko taip visai sumažinti laktacija toj kruti iš kurios nevalgo? Aš vis dar vargstu.. Būna itlr 100 nutraukiau jei ilgiau ne traukiu, o šiaip po 40-60visad.. Ir kas kokias 3-4h turiu vistiek traukt.. 🤷♀️
DM_Bag parašė:
Aš irgi taip pat 🤭 tik norėjau paklausti kaip pavyko taip visai sumažinti laktacija toj kruti iš kurios nevalgo? Aš vis dar vargstu.. Būna itlr 100 nutraukiau jei i…
Aš vis traugdavau rečiau ir perkentėdavau, kažkaip krūtis pati taip adaptavos 🤷♀️
Bet kaip rašiau kartą jau, dabar ji dvigubai mažesnė už tą iš kurios valgo 🥺
Tad patarčiau, geriau pavargt traukiant nuolat, nei turėt dydžių skirtumus 🙃🙂
Ir mes vis dar kariauja su laukų.. 🤦♀️Sian vėl bandėm išeiti, užmigo atrodo ir viskas jau gerai, idėjom į vežimą pradėjom važiuoti ir isterija.. Nuvažiavom tik iki kitos gatvės ir gryzom namo 🤷♀️ ir kas tam mano vaikui.. Nepatinka jai tie kombinezonai, suvaržymai.. Nu ir kaip į kiemą išeit nzn.. 🙊
DM_Bag parašė:
Ir mes vis dar kariauja su laukų.. 🤦♀️Sian vėl bandėm išeiti, užmigo atrodo ir viskas jau gerai, idėjom į vežimą pradėjom važiuoti ir isterija.. Nuvažiavom tik iki…
Pas mus ta pati situacija 🥴🥴🥴 šiandien net bandėm nuvažiuot pas močiutę į parką, manėm gal pakeitus aplinka kažkas pasikeis... beeet be šansu 🤷♀️
20mim ir isterika 🙀🙄
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai