plunksnyteirl parašė:
4 menesiukai praskriejo🙊🙊🙊
Iš kur užsisakėte tą lentelę su raidelėmis? Norėčiau ir aš tokios 😁
plunksnyteirl parašė:
4 menesiukai praskriejo🙊🙊🙊
Iš kur užsisakėte tą lentelę su raidelėmis? Norėčiau ir aš tokios 😁
IvetaAnd parašė:
Kaip gydote kosuly?
Gydykite sloga, t.y traukit snargliukus, net jei ir nesigirdi slogos. Dar inhaliuokit, kad ir vonioj pakvepuokit garais. Iki 7 metu nereikia vaistu nuo kosulio, nes jei suskystinsite, tai vaikas nepajegs visko atkoseti, ju raumenynas per silpnas.
gabytenevins parašė:
Taip nesinori nieko keisti, šitie moony man patinka🙈 apskritai mane sunervino, kad kai pagaliau jau ramiai pradėjom gyventi, jau švietėsi įeiti į butą gyventi, leli…
Oi, as tai manau, kad mums labai pasiseke. Jei dabar gimdyt reiktu? Arba buti katik pagimdzius? I lauka iseiti galima ir reikia, o bendravima galima ir online uzsitikrinti. Svarbiausia nesirgti 👍
Svajone00 parašė:
Oi, as tai manau, kad mums labai pasiseke. Jei dabar gimdyt reiktu? Arba buti katik pagimdzius? I lauka iseiti galima ir reikia, o bendravima galima ir online uzsit…
Taip, žinoma, kad mums pasisekė, jog mes galime užsitikrinti saugumą ir sveikatą, tiesiog man galvoj netelpa, kad tai TIKRAI vyksta 😳
gabytenevins parašė:
Taip, žinoma, kad mums pasisekė, jog mes galime užsitikrinti saugumą ir sveikatą, tiesiog man galvoj netelpa, kad tai TIKRAI vyksta 😳
Aš tik išsakysiu savo nuomonę 🤗 viskas per daug išpūsta... nuo gripo kasmet miršta 10k daugiau žmonių, bet tokio karantino niekas nesiima... 🤷♀️
Tiesiog, kažkaip reikėjo pradėti krizę žadėtąją 2020m 🙄
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2019-m-lapkritinukai-8
22 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai