Gal jau kuriai būsimai mamytei testukai vaiduokliauja. Man vos nežymiai lenda vaiduokliukas. Gali buti ir melagelis
Skaiciuokles rodo, kad jei būtų nestumas gimtų lapkričio 3d
2019 m. lapkritinukai (Archyvas iki 2019.05.0
Gal jau kuriai būsimai mamytei testukai vaiduokliauja. Man vos nežymiai lenda vaiduokliukas. Gali buti ir melagelis
Skaiciuokles rodo, kad jei būtų nestumas gimtų lapkričio 3d
2019 m. lapkritinukai (Archyvas iki 2019.05.0
liucyy1 parašė:
jus pati apsisprendete gimdyti sonu ? man pirmas vaikelis net nzn koki ta buda rinktis ,ne minciu kazkokiu nekyla kas kaip . o atliko ties keliais cm epidura?normal…
Oi ne, epidura daro ne tada kai stumti nori. Mano konkreciu atveju man sustojo vertis kaklelis ties 5 cm. Tada ir paprasiau epiduro, nes issigandau, kad jei labai ilgai dar uztruks, bus jau labai sunku.
Svajone00 parašė:
Oi ne, epidura daro ne tada kai stumti nori. Mano konkreciu atveju man sustojo vertis kaklelis ties 5 cm. Tada ir paprasiau epiduro, nes issigandau, kad jei labai i…
Man ties 6 sustojo, o epidūras greit užbaigė visą reikalą
Svajone00 parašė:
Oi ne, epidura daro ne tada kai stumti nori. Mano konkreciu atveju man sustojo vertis kaklelis ties 5 cm. Tada ir paprasiau epiduro, nes issigandau, kad jei labai i…
tai suprantu kad ne tada kai stumti. o jums pasiule tuo sonu gimdyt ar tai jusu apsisprendimas buvo?
@gnetuk parašė:
Aš su antru atvažiavau 6cm ir paprašiau epidūro, sako, kad jau tipo vėlu, gal galvojo, kad man jie labai greitai atsivėrė, nors realiai užtruko 15val![]()
As kai klausiau atvaziavus su pirmagime gimdyt, apsidraudimui, iki kada galima, tai sake iki 7cm atsidarymo, cia Airijoj. 😊
liucyy1 parašė:
tai suprantu kad ne tada kai stumti. o jums pasiule tuo sonu gimdyt ar tai jusu apsisprendimas buvo?![]()
Man pasiule. As kazkaip apie pozas nebuvau labai spsiskaicius. Bet kai pasiule, sako pabandom paziuret ar patogu. Tai iskart supratau, kad daug patogiau nei ant nugaros.
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai