Dom. parašė:
Keista busena, pradejo labai pykinti, musa karstis, skauda galva, prie zemes traukiaatrodo vemsiu tikrai. Buvo taip kuriai?
O spaudimą matavotes?
Dom. parašė:
Keista busena, pradejo labai pykinti, musa karstis, skauda galva, prie zemes traukiaatrodo vemsiu tikrai. Buvo taip kuriai?
O spaudimą matavotes?
Dom. parašė:
Šiandien per pietus lb panašiai, bet aš buvau tvankioje patalpoje- vanduo padėjo...
IvetaAnd parašė:
O gal yra bandžiusių per saremius vonioje būti? Padeda?
Man leido buti duse, buvo kedute padeta, tai labai faina buvo leist srove ant pilvelio per saremius, kartais pati, kartais vyras pildavo...cia Airijoje.
Dom. parašė:
Man vakar taip buvo... dar temperatura sokinejo iki 38
Svajone00 parašė:
Man vakar taip buvo... dar temperatura sokinejo iki 38
Bet jus jau pagimdete, taip?
Meta.kard parašė:
O spaudimą matavotes?
Nesimatavau, neturiu namie tokio matuoklio, niekad neturejau su tuo problemu :/
Gretulykas parašė:
Sakykit merginos, o jai mano leliukas vis dar sėdi, apsiversti tikimybė sake jau maža. Tai darytų cp. Ar tokiu atveju planuojamas cp ar galiu laukti pati veikla pra…
Man antras vaikiukas tik gera 38sav apsivertė.
@gnetuk parašė:
Man antras vaikiukas tik gera 38sav apsivertė.
Tikiuosi ir man apsivers 🥰
Svajone00 parašė:
Siaip tai turi jie prisitaikyti prie gimdyves. Bet teke girdeti, kad buna nepatenkinti, burba kartais. Manes paklause kaip isivaizduoju gimdyma, kitaip tariant koks…
Tai va, kad aš irgi girdėjus, jog gydytojams nėra patogu ten tie kiti variantas, nu bet jei man taip bus lengviau, tai gal nepyks 😅😅
22 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai