2019.11.16 2:13 naktį gimė Ieva. 53cm, 3800g. atvažiavome į ligonine vakare 20:00, nes turėjom siuntimą dėl padidėjusio spaudimo ir su vaistais nesireguliavo. Buvo dienos metu apie 160:111. Na atvažiavom, galvoju patikrins ir paleis, arba paguldys stebėjimui. Patikrino, viskas gerai. Bet jau 5cm prasivėrę ir su tokiu spaudimu siūlo jau gimdyt. Sutikome. Nuleido vandenys 21:00. Iki 23:00 buvo labai paprasta, vėliau sunkiau, ir dažnėjo ir nebetvėriau. Paprašiau nuskausminamų. Ir vyras bėgiojo gal tris kartus prašė, kad kas nors pažiūrėtu ir duotu vaistų. Na pas mus į palatą atėjo tik po 40min, nes šalia esančiose buvo darbo. Apžiūrėjo ir sako jau per vėlu. Dar po valandos pradėjom stumti, buvo labai greitai per pora sąremių užgimė. Plyšau viduje ir dar kirpo. Siųvo po visko apie 1,5val. Labai skaudėjo nors nuskausmino
žodžiu, merginos, Jūs visos ir apskritai visos moterys kurios gimdė arba gimdys yra didvyrės ir šaunuolės. Dėl skausmo įsivariau dabar baimę ir tikrai kol kas bijosiu dar kada gimdyti. Nebent tai laikui bėgant pasimirš
skausmas buvo nerealus sąremių, esu šiaip santuri, bet rėkiau kaip pjaustoma. Laikiau vyra iš visų jėgų. Dabar prisiminus cirkas, bet tada aš maniau, kad aš mirsiu. Bijojau dėl vaiko irgi... o kai siuvo irgi skaudėjo tik dubenį vis judinau, nes neįmanoma.
po visko dabar turim bėdų su maitinimu, bet dabar labai abu su vyru džiaugemes, kad viskas gerai. O vyrui liksiu dar ilgai dekinga, nes ji pamačiau, kitomis akimis ir labiausiai tik jis man padėjo. Merginos, kurios dar nepagimdėt tai didžiausios sėkmės ir linkiu, labai lengvai, kad viskas praėitu.

- Straipsniai
- Vaiko miegas
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Vaiko higiena
- Vaiko sveikata
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko kalbos raida
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaiko maitinimas ir mityba