plunksnyteirl parašė:
Sveikinimai❤
Pas mane ta pati situacija- bernuzelis vis dar skesta 0-3 dydzio kombinzone 🙈
plunksnyteirl parašė:
Sveikinimai❤
Pas mane ta pati situacija- bernuzelis vis dar skesta 0-3 dydzio kombinzone 🙈
doviiileee parašė:
Na mes jau irgi gimėme 11.16 3740g 56cm 🤗
Gimdymas buvo tikrai ne iš lengvųjų, sąrėmiai pradėjo silpnėti ir teko skatinti, b…
Mums buvo gausus atpylimai antra para. Ir toks svokstimas, atrodo pilna nosis jo tu vandenu. Nemiegojom visa nakti, atrode pasprings jis. Bet praejo.
Clara parašė:
Mums ryt 39 sav. Nieko panašaus. Gal daugiau dusina. O šiaip tai viską darau, nauji namai remontai, ištisai kažką veikiu, bet nieko panašaus kad artėja kazkas :)…
Tai reiškiasi ne aš viena tokia... į naujus namus persikėlę, tvarkausi ir tvarkausi... judu krutu... bet deja... dar geriau jaučiuosi... toks vaizdas, kad tikrai sulauksiu gruodžio....
Svajone00 parašė:
Mums buvo gausus atpylimai antra para. Ir toks svokstimas, atrodo pilna nosis jo tu vandenu. Nemiegojom visa nakti, atrode pasprings jis. Bet praejo.
Ačiū 🙃
Sveikos, visas labai labai sveikinu jau sulaukus savo stebukliuku 🤗 o tos kurios dar laukiat linkiu lengvo ir greito gimdymo! Noriu paklausti Vilniečių kur gimdėte? Manęs dar tik laukia šitas "gėris" 😁 ir labai sunku apsispręsti... Būsiu labai dėkinga kurios pasidalins kur gimdėte ir pora žodžių apie personalą
indrutejan parašė:
Sveikos, visas labai labai sveikinu jau sulaukus savo stebukliuku 🤗 o tos kurios dar laukiat linkiu lengvo ir greito gimdymo! Noriu paklausti Vilniečių kur gimdėte?…
3cia kartą VGN, personalas superinis, bent jau man vis papuldavo
indrutejan parašė:
Sveikos, visas labai labai sveikinu jau sulaukus savo stebukliuku 🤗 o tos kurios dar laukiat linkiu lengvo ir greito gimdymo! Noriu paklausti Vilniečių kur gimdėte?…
Abu savo vaikus gimdžiau Antakalnyje. Pirmas-neisnesiotukas,antrasis-komplikuotas nėštumas. Tai galiu pasakyti,kad personalas geras. Gimdymo ir pogimdyvine priežiūra gera. Naujagimiu priežiūra ir personalas-aukščiausio lygio! Žodžiu,jei kada sugalvosiu gimdyti trečią kartą,tai tikrai gimdysiu ten pat.
indrutejan parašė:
Gimdžiau Antakalnyje esu labai patenkinta priežiūra labai gera
indrutejan parašė:
Gimdziau antakalny, buvo extra cezaris, personalas saunus, pamoko kaip zindyti, viska paaiskina, daznai lankosi, viena sanitare gimdymo metu, kai buvo sunkiausia ir jau kritau ant grindu lb padėjo, neprasoma eme man nugara masazuot ir palaike uz mane vaiko tonusu aparaciuka, nes man ne iki laikymu buvo. Kas nepatiko tai lovos, su vyru buvom privacioj palatoj ir nuo menkiausio judeselio girgzda lovos, nesinorėjo mazylio prizadinti bei tualete lb dvoke...
Man 26d. Terminas ;) nieko nejauciu, nieko neskauda, nezinau ar gerai ar blogai 🙈🙃🙈 ir tu paruosiamuju nejauciu, nors nezinau kas tai 🤣🤣 bet suprantu turi skaudet
susidejau sian beveik tasiuka, tik dar su rubeliais vaiko nebaigta
bet ryt, poryt pabandysiu pabaigti siuti ir tada reikes laukti gimtadienio 🥳🥳🙃🙃
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai