minguliux parašė:
Sveikutės 😉
Na ką, šiandien suėjo 39sav, kadangi aš ligoninėj guliu jau visą savaitę, tai šian…
labai lauksim jusu naujienu! visos mintimis su jumis esam ir busim 🎈🎈🎈
minguliux parašė:
Sveikutės 😉
Na ką, šiandien suėjo 39sav, kadangi aš ligoninėj guliu jau visą savaitę, tai šian…
Agnietė parašė:
Beje, ar buvo kas eksperimentavo su soda ( nėštumo pradžioje lytį nustatyti) - ar pasitvirtino?
Nepasitvirtino, nei soda, nei žiedas, nei rytinis pykinimas. Rodė, kad mergaitė 🤣
Žalčio Žmona parašė:
Kaip jums reikalai, mūsų data buvo ta pati. Kur ruošiatės gimdyti?
Giedre30 parašė:
Pirma turite uzregistruoti metrikacijos skyriuje 😊
Jau uzregistravom internetu
ir va sulaukem laisko, tai per el vartus pasirodo galima paziuret pasirinkus atstovaujama asmeni
Silvukas37 parašė:
Kaip jums reikalai, mūsų data buvo ta pati. Kur ruošiatės gimdyti?
as dar nieko nejauciu.... judu, krutu.... nesiskubina virsininkas pasirodyt 🤷♀️ as klinikose
kaip jus?
RoseI parašė:
Oi prasidėjo smagumai. Nuo 12 iki beveik 3 vaikas pranešiojom ir aš maitinau,nes nurimdavo tik su krūtimi. Tai čia, kaip suprantu tas vadinamas nenulipa nuo krūties…
Žinokit, panašu, kad aprašėt mūsų situaciją. Viens prie vieno
aš tik nesuprantu, kur jai to pieno tiek telpa... Pavalgo, iš spjauna, pasnaudzia 10-15 min ir vėl kiša kumščiukus į burną-vėl valgyt...ir visa naktį stena, kojytem tabaluoja, turbūt dar ir pilvo reikalai ramybės neduoda vaikui. Laikykime, viskas praeina, praeis ir tai... Tikiuosi greit
P. S. Šiąnakt užmigti padėjo įjungtas gartraukio
indrutejan parašė:
Sveikos, visas labai labai sveikinu jau sulaukus savo stebukliuku 🤗 o tos kurios dar laukiat linkiu lengvo ir greito gimdymo! Noriu paklausti Vilniečių kur gimdėte?…
As gimdziau Antakalny pas Jakiuna ir Tolockaite, nuostabus zmones.. linkiu pakliuti pas juos, tokia ramybe, svelnumas nuo ju sklinda. Tiesa, su Jakiunu as tariausi. O personalas nuostabus, tiek vaiku gydytoja, tiek akuseres pogimdyviniam skyriuj
Ice-tea parašė:
Man 26d. Terminas ;) nieko nejauciu, nieko neskauda, nezinau ar gerai ar blogai 🙈🙃🙈 ir tu paruosiamuju nejauciu, nors nezinau kas tai 🤣🤣 bet suprantu turi skaudet :…
Man terminas 25d. Bet darys ryt cp. Jaučiuosi nekaip, viską tempia, skauda, vos judu. Ypač su nugara turiu reikalų, nors priaugau tik 5kg
indrutejan parašė:
Sveikos, visas labai labai sveikinu jau sulaukus savo stebukliuku 🤗 o tos kurios dar laukiat linkiu lengvo ir greito gimdymo! Noriu paklausti Vilniečių kur gimdėte?…
Na, mano patarimas, kad arčiau namų
pati abu kartus gimdžiau Santarose. Tai su antru į kitą ligoninę net nebūčiau spėjusi atvažiuoti... mašinoj garantuotai būčiau pagimdžius... nes atvažiavom iki ligoninės per 3 min (naktį) ir kai tiesiai iš priimamojo be apžiūros nuvedė mane į gimdyklą ir atsiguliau, tai jau iškart puse galvos išlindo..
indrutejan parašė:
Kokia kaina privačios palatos?
30 Eur
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai