Felia parašė:
O anspenius bandėt? Mano draugei labai padėjo.
Ačiū ❣️ apie juos visai nepagalvojom 🤦 vyrą iš pačio ryto leisiu į vaistinę jų nupirkti 😊 bandysim!
Felia parašė:
O anspenius bandėt? Mano draugei labai padėjo.
Ačiū ❣️ apie juos visai nepagalvojom 🤦 vyrą iš pačio ryto leisiu į vaistinę jų nupirkti 😊 bandysim!
doviiileee parašė:
Gal kas žinot ar su Philips Avent pientraukiu galima nusitraukineti priešpienį? Nes čia klinikose man liepė rankomis nusitraukineti (spenelį sužeidė mažylė todėl da…
Tikrai galite nusitraukti su pientraukiu, stimuliuosite gamyba.
O spenelius tepkite kremuku, kurio nereikia nuplauti ir msitinkite toliau, jei skauda su antspeniu maitinkite.
IvetaAnd parašė:
Tikrai galite nusitraukti su pientraukiu, stimuliuosite gamyba.
O spenelius tepkite kremuku, kurio nereikia nuplauti ir msitinkite toliau, jei ska…
Jėzau o aš visą dieną rankomis vis bandžiau nusitraukti 🤦 tokia kvaila, tai dabar naktį atkenteti nes užrakintas mūsų skyrius ir viskas einu ieškoti antspeniu ❤️ ačiū!
doviiileee parašė:
Jėzau o aš visą dieną rankomis vis bandžiau nusitraukti 🤦 tokia kvaila, tai dabar naktį atkenteti nes užrakintas mūsų skyrius ir viskas einu ieškoti antspeniu ❤️ ač…
Jei vyras eis pirkti issimatuokit spenelį, nes kelių dydžių yra..
Agnietė parašė:
Neźinau, esu visiškame laukime: iki vėlyvod popietės šalinosi rausvos gleivės, aš išvis be jėgu paslika gulėjau su msudźiančia nugara ir pilvu... vakare kaip ir vis…
Gal tokie apgavikai paruosiamieji..🤔 nu bet kad kunas jau ruosiasi tai faktas.gal ne sianakt bet kita nakti..
LT88 parašė:
Mamos man toks kvailas klausimas iškilo. Jei reikia vaiką žadinti naktį, kad valgyti, tarkim kas 3val. Tai tas 3 val skaičiuoti nuo to, kai atsibudo, ar nuo to kai …
Matinti reikia kas 3 val naktį nuo maitinimo pradžios iki kito maitinimo pradžios. Pvz, pradexat 01:00, maitinate 30min, tai vėl keliatės maitinti 04:00.
Agnietė parašė:
Neźinau, esu visiškame laukime: iki vėlyvod popietės šalinosi rausvos gleivės, aš išvis be jėgu paslika gulėjau su msudźiančia nugara ir pilvu... vakare kaip ir vis…
Aš taip pat laukime. Kamštis išėjo snd, skauda nugarą gan intensyviai, viską spaudžia žemyn, bet sąrėmių nejaučiu... Laukiu negaliu miegoti 😀🤦
Laikykitės jūs!
Deimukazz parašė:
Is kokio jus miesto? Man irgi reikia pagalbos su maitinimu
Is kauno as
Magnolia7 parašė:
Aš taip pat laukime. Kamštis išėjo snd, skauda nugarą gan intensyviai, viską spaudžia žemyn, bet sąrėmių nejaučiu... Laukiu negaliu miegoti 😀🤦
Jums jau antras, tai greičiau tb turės viskas vyktį ;) aš naktį kas 30 min keliuos į wc, vėl nugara maudžia lb, bet atsistoju ir preina, atsigulu - tęsiasi.. linksminuos irgi :)) bet kaźlaip ateina nusiteikimas, kad tb per kelias dienas veiksmas rimtesnis prasidės...