astulia_p parašė:
Registruokit rajone, gausit dar kudikio kraiteli. Tikrai neblogi dalyku yra, ir drabuzeliai, pledas, ir pataliukai. Kas ieina galima internete paziureti darzeli…
Aciu labai
astulia_p parašė:
Registruokit rajone, gausit dar kudikio kraiteli. Tikrai neblogi dalyku yra, ir drabuzeliai, pledas, ir pataliukai. Kas ieina galima internete paziureti darzeli…
Aciu labai
Aš saviskio irgi nezadinu. Bet buna visaip, ir ks valanda maitinu, ir kartais 5 valandas pamiega. Bet vakar tikrino svori ir visa kita, svorio priaugo maniškis nemažai, viskas jam tvarkoje, todėl žinau, kad toks man būdas veikia ir zadint man jo nereik. Bet kiekvienas atvejis individualus.
Gelmine parašė:
O kurioms buvo tinimas prieš gimdymą, pėdų, rankų, po kiek laiko atslūgo?
Man prieš buvo ištinę o po daaaarr labiau,buvau išsigandusi nes paeit jau buvo sunku nes nebesilankstė ties čiurna.Tai sakė per porą savaičių po gimdymo turi atslūkti,gerti vandens.man po 8-9 dienų atslūgo
Tuks_tuks parašė:
Sveikos, turiu klausima toki, ar normalu patepliot kaip per menesines ? kamstis man atrodo isejo bet dbr toks kaip ir sviesesnis labai mazai yra jo
Šiandien 3 nakties man taip pat pasirodė kraujas, po to dar keli patepliojimai ir baigėsi. Supanikavau, nes gleivių kamščio neradau. Už pusvalandžio prasidėjo sąrėmiai, kurie buvo nereguliarūs ir truko beveik 3 val kol nuvargusi užmigau. Kai atsikėliau, nebejaučiau nei sąrėmių, nebuvo tepliojimo. Skambinau savo gydytojai, nuramino, kad kraujas yra blogai tik tada kai jis pasirodo nuolat ir jo yra gausu. Tikino, kad galbūt nepastebėjau gleivių kamščio ir liepė stebėti ir laukti tikrųjų sarėmių. O jums ilgai teplioja? Man taip neramu, aš vis laukiu kada greičiau prasidėtų viskas, seku istorijas ir džiaugiuosi už kiekvieną jau pagimdžiusią mamytę, su lengvesne ar sunkesne gimdymo istorija, bet vistiek su laiminga pabaiga
Buvau rašiusi kad vis laukiu kada pienas pasirodys. Tai man jis tik 5 d po gimdymo atsirado. O dabar taip tempia krūtinę kaista vaje.... tai klausimas po maitinimo kūdikio vis tiek nelabai atleidžia krūtis. Tai vienintelis būdas sau padeti šaldyti krūtinę? Ir laukti geresnių dienų. Maitinu kas 3 val
lashiuks parašė:
Šiandien 3 nakties man taip pat pasirodė kraujas, po to dar keli patepliojimai ir baigėsi. Supanikavau, nes gleivių kamščio neradau. Už pusvalandžio prasidėjo sąrėm…
Rasoma kad dazniausiai per 1-2 dienas prasideda gimdymas... man jau nuo treciadienio tokios ruzavos su siuliukais isskyros, o kaip negimdau taip negimdau 😂 pirmadienio nakti dar gydytoja tikrino kakleli, sake siek tiek sujudino, tai dabar tik daugiau isskyru ir viskas. Speju ir loveles sulauksiu ir termino sestadieni 🙈😁
Gelmine parašė:
Buvau rašiusi kad vis laukiu kada pienas pasirodys. Tai man jis tik 5 d po gimdymo atsirado. O dabar taip tempia krūtinę kaista vaje.... tai klausimas po maitinimo …
Pastovėkit po dušu šiltu, nubėgs pienukas. Matyt vaikas neištraukia jums viso. Po to šaldykit. Galit dėt kopūsto lapą, ištrauks karštį, tik ant spenelių nedėkit.
Gelmine parašė:
O kurioms buvo tinimas prieš gimdymą, pėdų, rankų, po kiek laiko atslūgo?
Po savaites
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai