liucyy1 parašė:
Na as bandau po truputi mazinti..toks tas mazinimas bet stengiuos maitinti pries miegelius (diena ju yra 2) ir po to pries nakties miegeli ir nakti n kartu tiek vie…
Ryte pabudus irgi prisiglaudus patraukia dar pries pusrycius😀
liucyy1 parašė:
Na as bandau po truputi mazinti..toks tas mazinimas bet stengiuos maitinti pries miegelius (diena ju yra 2) ir po to pries nakties miegeli ir nakti n kartu tiek vie…
Ryte pabudus irgi prisiglaudus patraukia dar pries pusrycius😀
giedre0811 parašė:
mp net neskaiciuoju kiek valgo 😅 duodu kai atrodo kad nori, jei nenori nevalgo 😀 mano taisyklingai stojas, nes daktare mate 🙂 taip tai nezinau kaip reiktu ivertint …
xbrigitux parašė:
Oj kaip gražiai atsisėdusi žaidžia, užsiėmusi mergina savo reikalais 🤩 ar ilgai taip išbūna, žaisdama?
ne, buna stebuklas jei pasedi ilgiau
dazniausiai sekioja mane arba eina savo reikalais kokias geles pakapstyt (ant zemes stovi dideles) stalciu atsidaryt virtuvej zodziu yra veiklos ir be zaislu
xbrigitux parašė:
Supratau, maniškė irgi per parą apie 10kartų. Tai susimąsčiau ar ne per daug aš jai duodubet dažniausiai patraukia kelias minutes ir soti
![]()
namuose basom kojom bunam, nes nusimauna kojines visas kokias beuzmautum 😅 pratinu dabar dar but su batais bent vezime, gailiuos kad anksciau nepradejau 😞
xbrigitux parašė:
Supratau, maniškė irgi per parą apie 10kartų. Tai susimąsčiau ar ne per daug aš jai duodubet dažniausiai patraukia kelias minutes ir soti
![]()
Paprastom kojinem, arba basą leidžiu. 🙂 Bet jo, slysta 😁
xbrigitux parašė:
O geras! Maniškė irgi šitaip daro! Taip miela man 😍 širdutė net suvirpa, kai ji pradeda mpa mpa daryti![]()
Aišku! Kol kas bandome šiuos 😊
liddan parašė:
Aišku! Kol kas bandome šiuos 😊
O geras pas šita mažiuką nuotraukuose kaip ir pas maniške kojytės tokios lyg su celiulitu ir putlios 🤣 galvojau mes vieno tokie.
O apie stojimasi domėjausi, kad galima taip daryti tik tada jeigu pats vaikas bando, nes jeigu pats nebando dar raumenukai nesustiprėjo.
Čia jau kai kurių leliukai laksto (ant keturių), o maniškis tik neseniai pradėjo truputį šliaužti.. Ir tai tik jei tikrai tikrai reikės to daikto, bet jei labai toli, tai gulės ir zurks, kol pasodinsi ir vėl iš naujo 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Stojasi netaisyklingai, o atsistojęs griūna atbulas išsirietęs, ne ant užpakalio 🤦🏻♀️ Į kėdę maitinimo nepasodinsi, per mažai laisvės, o dar dygsta dantys ir mental leap žaibai, tai reziume nieko nesuprantu kas vyksta čia rytas, čia jau naktis 😅🤯🤯🤯
Felia parašė:
O geras pas šita mažiuką nuotraukuose kaip ir pas maniške kojytės tokios lyg su celiulitu ir putlios 🤣 galvojau mes vieno tokie.
jo jo!!! mums ir kinezaterapeutė tą minėjo, ir šioje knygoje irgi minima, kad vaiko megalima skatinti stovėti, bet jeigu jis pradėda stotis ir stojasi neteisingai, reikėtų parodyti teisingą būdą 😊
p.s. Aš dėl celiuito net kinezaterapeutės klausiau kai vaikui buvo 2 mėnesiai 🙈 😂galvojau gal čia hormonai ar dar kažkas. Tai ji labai juokėsi ir sakė, kad visų vaikučiu tokie. O reklamuose ir naujagimius fotošopina 😂
bora_bora parašė:
Gal jau kažkas naudojate didesnes automobilines kėdutes (nuo 9kg)? 🤗🏎 Kokias pirkote? Šiandien BabyCity man rekomendavo britax dualfix m į-size ir cybex sirona z i …
Maxi cosi turiu dar nuo vidurinelio, dabar maxi cosi su isofix naudojam, iki metų manau dar naudosim. Nes dar puikiai tinka, galvyte iš kėdės neišlenda, kojytes irgi
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai