skotaite parašė:
Siandien pamaciau mamyte su tokia striuke kur ir vaikutis striukeje, gal zinote kur yra pirkti ir gal patirties turit ar tikrai geras tas daiktas ?
Draugė sakė lidl parduotuvėse pirko
patogi
skotaite parašė:
Siandien pamaciau mamyte su tokia striuke kur ir vaikutis striukeje, gal zinote kur yra pirkti ir gal patirties turit ar tikrai geras tas daiktas ?
Draugė sakė lidl parduotuvėse pirko
patogi
robertaa parašė:
Gal galite rekomenduoti akių gydytoją vaikui Kaune arba Klaipėdoje, privačiai. Ir gal būt dirbtų šiuo karantininiu laikotarpiu.
Kaune, Dainavos poliklinikoje gydytojas Mickus. Jei atvejis skubus, su siuntimu turetu priimti ir siuo laikotarpiu
skotaite parašė:
Neturiu, bet mačiau čia prekiauja
https://nesiokles.lt/lt/83-drabuziai
Marima parašė:
Kažkada klausiau, bet neisisaugojau... Gal galit pasidalint, kokius inhaliatorius naudojate kūdikiams?šiandien pradėjo bėgti mazylei permotami snargliukai ir ak…
esu patenkinta air angel. mazutis, galima gulint garinti. kudikiui pats tas
Marima parašė:
Kažkada klausiau, bet neisisaugojau... Gal galit pasidalint, kokius inhaliatorius naudojate kūdikiams?šiandien pradėjo bėgti mazylei permotami snargliukai ir ak…
Man taip pat būtų aktualu.
IvetaAnd parašė:
Neatkosti mano maziukas, o sloga beveik nesitraukia...vargsiukas. painhaliavau kelias min..
Maniskei sloga jau kokį mėneni, niekaip nepraeina. Ryte vakare praplaunu jūros vandenuku, ir ištraukiu, dieną taip ištraukiu. Dar virš garų palaikau karts nuo karto. Ką dar daryti?
skotaite parašė:
Lidle, man lb patogu: vaikas be kombio nešioklėje miega - mažiau rengti, patogiau vaikščioti ;)
awietine parašė:
Neturiu, bet mačiau čia prekiauja
https://nesiokles.lt/lt/83-drabuziai
Čia lb geros striukės, bet ir kainos kosminės
lidle db 20 eur; galima per MM ar fb grupė yra "nešioju vaika" ;)
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai