Gal jau kuriai būsimai mamytei testukai vaiduokliauja. Man vos nežymiai lenda vaiduokliukas. Gali buti ir melagelis
Skaiciuokles rodo, kad jei būtų nestumas gimtų lapkričio 3d
2019 m. lapkritinukai (Archyvas iki 2019.12.21)
Gal jau kuriai būsimai mamytei testukai vaiduokliauja. Man vos nežymiai lenda vaiduokliukas. Gali buti ir melagelis
Skaiciuokles rodo, kad jei būtų nestumas gimtų lapkričio 3d
2019 m. lapkritinukai (Archyvas iki 2019.12.21)
skotaite parašė:
Sakykit jeigu jusu vaikuciai atsibunda nakti ir visai nenori miegucio tai leidziat daryti ka jie nori ar vistiek bandot laikyt kazkaip ir uzspaust, nes maniskis Kai…
Maniskis iskart sedasi, bet as ji guldau iskart ir papa duodu ir miegam toliau. Manau cia ne visai samoningai jie sedasi/stojasi.
vaikaite parašė:
Maniskis iskart sedasi, bet as ji guldau iskart ir papa duodu ir miegam toliau. Manau cia ne visai samoningai jie sedasi/stojasi.
As ir duodu papa ir visada nuluzta bet va praeita nakti pavalge vaikinas ir veiksmo jam reikejo tai ir nezinojau kas geriau ar laikyt kol issireks ar leist daryt ka nori tai jis mane nugalejo sikart, valanda laiko davesi mano lovoj kol paskui pats nuluzo
skotaite parašė:
Sakykit jeigu jusu vaikuciai atsibunda nakti ir visai nenori miegucio tai leidziat daryti ka jie nori ar vistiek bandot laikyt kazkaip ir uzspaust, nes maniskis Kai…
Pasiemu is lovytes, papukas i burna ir vel uzmiega😁😁 Keliasi visada 7.22, bet jei noriu dar pasnaust, tai pasiemu i lova, nusisuku nuo jos ir ji pasimala tarp musu sy vyru, ir dar paluzta valandziukei.
skotaite parašė:
Mano kartais atsistoja, bet paguldau ir miega toliau
manau, kad per miegus tiesiog "blūdina" 😴👶🏼
Inguliukas121 parašė:
Ar kazkam buvo pakilus temperatura auksta nuo dantuku?diskusijoje labai daug skaityti nerandu🙂kyla iki 38.8🤔labai kisasi pirstukus i burna.ir kas svarbiausiai sunki…
Kazin ar galetu nuo dantuku tokia buti, kazkaip abejoju🤔 mes vakar tik grįžom iš ligoninės po savaitės gulėjimo, buvo bakterine infekcija, gerkle labai raudoa, be antibijotiku neapsejome. Temperarura ir labai sunkiai musesi, bet ir sako kad nuo gerkles auksta kyla ir sunkiai mušama
Inguliukas121 parašė:
Ar kazkam buvo pakilus temperatura auksta nuo dantuku?diskusijoje labai daug skaityti nerandu🙂kyla iki 38.8🤔labai kisasi pirstukus i burna.ir kas svarbiausiai sunki…
Mes irgi galvojom gal nuo dantuku, bet pasirodė kad tridiene buvo
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai