Lapkritėlė parašė:
Man pardaveja pasakojo, kad nesudetinga idet ta isofix, tai pasidomekit gal tikrai nesunku isidet![]()
Nesunku tikrai isofix ideti
Lapkritėlė parašė:
Man pardaveja pasakojo, kad nesudetinga idet ta isofix, tai pasidomekit gal tikrai nesunku isidet![]()
Nesunku tikrai isofix ideti
Ice-tea parašė:
Aciu!! Leksiu pirkt dar baubuko!! Bet dabar galvoju kazin ar sloga, sianakt kad uzklyke pasokau, dar ner taip buve, kelias naktis paverkdavo, zvakute ramu, o sianak…
mums buvo keleta panašiu naktu, viskas kaip aprašėte, prabunda, verkia, nuramint neeina, bet pas mus po keletą kartų per naktį taip prabusdavo, vakr prieš einant miegot praploviau nosį (buvo nepatenkintas labai, bet ih well) ir patepiau baubuku, tai nuo 21 iki 24 buvo lyg prasibudines kažkiek, bet per miegus spejau mp duot ir toliau miegojo 😊 tai tikiuosi ir jums baubukas padės ;)
Man jis ir pačiai patinka 😁 aš krtu ir sau pasitepu jei truputi sliuogoju
Ice-tea parašė:
Aciu!! Leksiu pirkt dar baubuko!! Bet dabar galvoju kazin ar sloga, sianakt kad uzklyke pasokau, dar ner taip buve, kelias naktis paverkdavo, zvakute ramu, o sianak…
Ir mums taip buna kartais. Labai baisios tos 5 min.. tai neatseku, ar dantys, ar issigando susapnavo, ar nuovargis..bet visada kai taip buna,kita diena jokiu problemu
Ice-tea parašė:
Tiesiog perduodu, ką man sakė pediatrė dėl žvakučių- itin nerekomenduojama ir tik labai labai retais atvejais, jei kitaip neįmanoma suduoti paracetamolio, nes keičia mikroflorą tiesiosios žarnos, skystina išmatas, paskui gali būti nelaikymas kakio 🤷🏻♀️Nenoriu čia sakyti, kad blogai darot, kad dedat, bet jei dantys geriau jau duokit panadolio 🤷🏻♀️ Tai ir padės geriau pačiam leliukui ir skausmą nuims, nes dabar dar dantukai mažuliukai, o kai krūminiai dygs, neprikišit tų žvakučių kas valandą 🤷🏻♀️ 🌸
astuteee parašė:
Lionelo Bastiaan su isofix, bet galima ir dirzais tvirtinti jei neklystu. Ir pasisuka, kad butu patogu vaika isodinti.
Mes turim bastiaan ir lb patenkinti! Tvirtinas isofix arba dirzais, o pasisukimas 360 isvis idealus ypac, kas turi su nugaryte problemu🙂 maloni medziagyte, vaikas aukstai sedi, tad viska mato ir kelione tampa malonesne🙂
Mettija parašė:
Mes turim bastiaan ir lb patenkinti! Tvirtinas isofix arba dirzais, o pasisukimas 360 isvis idealus ypac, kas turi su nugaryte problemu🙂 maloni medziagyte, vaikas a…
Ir kaina gera 😊
gabytenevins parašė:
Tiesiog perduodu, ką man sakė pediatrė dėl žvakučių- itin nerekomenduojama ir tik labai labai retais atvejais, jei kitaip neįmanoma suduoti paracetamolio, nes keiči…
Aha labai pritariu dėl žvakučių, nereikia piktnaudžiauti, o dabar pastebėjau mamos itin naudoja ta viburcol, biški neramus ir deda jau, na aš kaip kritiškai į tai žiūriu🤔 man ir ta paracetamoli atrodo vis baisu kišt, tai turim ir žvakučių ir ibuprofeno sirupo
gabytenevins parašė:
Tiesiog perduodu, ką man sakė pediatrė dėl žvakučių- itin nerekomenduojama ir tik labai labai retais atvejais, jei kitaip neįmanoma suduoti paracetamolio, nes keiči…
As pati pries jas, extra dedu, sianakt nedejau, nezinau ar dantys cia ar sloga, dejau tas dvi naktis del gal pacios isgascio, dar mama mano jautruojas laksto, nekankink vaiko, nes sveciuojames pas ja 🙄 as pati nesuprantu kas per periodas ir ko klykia 3 naktis, si naktis buvo ziauriausia, zinociau dantys ar dar kas butu lengviau, bet dabar neturiu visiskai zalio supratimo kas ji cia 3 naktis klykina, nurasau ant dantu, bet jau jie senai dygsta tik letai... o gal visai ne dantys cia... klausiu patarimo gal kambuvo... bijau jau sios nakties ir nezinau ko tiketis.. 🙈🙈
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai