Džiaugsmas25 parašė:
Merginos gimdysiu Spalio 12-16 dienomis, bet veliau pasake, kad iki 12 dienos turiu pagimdyti, kas panasiu laiku gimdys? Turiu klausima del vaiko kombinezono, koki …
Sveiki, terminas 12 d. Man. Matysim, kaip bus.
Džiaugsmas25 parašė:
Merginos gimdysiu Spalio 12-16 dienomis, bet veliau pasake, kad iki 12 dienos turiu pagimdyti, kas panasiu laiku gimdys? Turiu klausima del vaiko kombinezono, koki …
Sveiki, terminas 12 d. Man. Matysim, kaip bus.
satyriuke parašė:
Mamytes, zinau, kad jau daug buvo klausta apie tai, bet kiek ko vaikuciui i ligonine dedate ir ka sau? 🤔😊
As dar nezinau ko ir kiek desiuos, tik buvau paskaitoje apie naujagimio prieziura ir rekomendavo pasiimti minksto popierinio ranksluoscio vaiko nusluostymui po prausimo, konkreciai kai tustinasi mekonijumi, nes gerai nusausina ir gaunas steriliau
Krikscioniskuose i gimdykla vaikui reikia tik kojinyciu ir kepurytes, mamai duoda dvejus marskinius, zinoma galima ir savo tureti.
amberiukas parašė:
As antra diena pikta labai, pavargau jau turbut... Man nuo birzelio pabaigos skauda pilvo apacia, gulejau ligoninej, viskas ok, gimdos kaklelis tvarkoje, leliukui v…
Man lenktis irgi sunku jau. Rugstys jau kelintą dieną vis kankina
ir šiaip tokia lėta jauciuos. Padarai kažką ir ziurek jau nuovargis belekoks
pailsėt tik oagulejus galiu nes sėdėt irgi vargina
atrodo tuoj ir baimės visos dings kad tik greičiau to gimdymo sulaukt
Saulute@ parašė:
Na tada idomu. Vakar valgiau burokeliu tai ir dar sriuba burokeliu buvo tai siandien visa diena rausvai slapinuos. Gal tada nuo ju kaip manot?
Nuo burokėlių įmanoma 😊
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai