Dainora91 parašė:
Prisiskambinau savo gyd,ir šiandiena gavau vizita,jau po pasimatymo su mažyliu❤ vaikučiui viskas gerai,gyd nuramino. Pasirodo kraujavimas prasidėjo dėl placentos pi…
Tokiu atveju jum placenta dengia gimdos kaklelį.
Dainora91 parašė:
Prisiskambinau savo gyd,ir šiandiena gavau vizita,jau po pasimatymo su mažyliu❤ vaikučiui viskas gerai,gyd nuramino. Pasirodo kraujavimas prasidėjo dėl placentos pi…
Tokiu atveju jum placenta dengia gimdos kaklelį.
Jovita34 parašė:
Ką tik pati paskambinau į Bak dėl genetiko konsultacijos. Sakau gal uzsirasysiu.Pasakė, kad genetikai nėščiosioms konsultaciju neteikia. Konsultuoja tik ginekologas…
Nu kaip keistai! As paskambinau praeita savaite ir mane uzregistravo niptui rytojui. Po to persigalvojau ir paskambinus vizita atsaukiau ir klausiau del genetiku. Tada sake kad dar genetikai nekonsultuoja. Siandien man paskambino primint apie vizita, tiesiog nepasizymejo matyt sistemoje, kad atsaukiau. Tai tuo paciu ir paklausiau vel del genetiku. Taip, ta pati viena genetike, sake kovo 27 viskas pas ja uzimta, todel mane uzregistravo balandzio 1. Sake viska ka reiks gali padaryti. Ir echo, ir prisca, ir nipt.
Tikrai kalbejom apie genetikus. Ten nesu lankiusis nei karto. Labai keista, kad vienom sako viena, o kitoms kita.
Airisė parašė:
Nu kaip keistai! As paskambinau praeita savaite ir mane uzregistravo niptui rytojui. Po to persigalvojau ir paskambinus vizita atsaukiau ir klausiau del genetiku. T…
Tai va, labai keista pasirodė.
Uogelėė parašė:
Sveikutės!🥰 Kaip gyvenat? Kaip jaučiatės? Gal jau kam pilvukas matosi? Aš jau matau mažą burbuliuką🤰 Taip pat įdomu, gal pradėjot valgyt kokį neįprastą maistą? Aš l…
Pas mane jau matosi ir net labai, tikrai niekas neapsiriktų, kad laukiuosi 🙈 Kai laukiausi sūnaus, tokiu metu nieko nesinatė, o dabar kaip koks 4 nėštumo mėnesis 😱 Matyt prisidėjo ir tai, kad po gimdymo dar buvo likę +5 kg. 🙈
Uogelėė parašė:
Sveikutės!🥰 Kaip gyvenat? Kaip jaučiatės? Gal jau kam pilvukas matosi? Aš jau matau mažą burbuliuką🤰 Taip pat įdomu, gal pradėjot valgyt kokį neįprastą maistą? Aš l…
Mane pykina, vemiu, kol kas nieko gero 🙈
Ceiryte27 parašė:
Merginos, nori pratesti karantina dar 2savaitem, tai vel busim be jokios prof.prieziuros, tyrimu ir pns? Man galva neisnesa kaip gali nepriimti nesciuju tyrimams...…
Aš šiandien va buvau pas ginekologe su sesute šnekėjau kad nestukes pagal įstatymą turi priimt bet priima tik tiem privalomiem echoskopam tai 12-13sav jei gerai pamenu ir 18-20 toliau nežinau arba jei kažkas negerai. Pas mane maža privati klinika tai taip sudėliojo vizitus kad prasilenkem viena su kita ir nėra eilių na tik viena nestuke su skausmais atėjo tai teko palaukt o šiaip susidejusios laikus taip kad nes nesusitiktumem su kitom. Klinikoj būna nestuke, gydytoja ir sesute. Dabar kitas vizitas tik gegužės 19d bet sakė gali keistis nepriklausomai nuo situacijos.
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai