Saulute@ parašė:
Siandien paskaudena kairiaji sona apacioj,gal kaip taip buve?
Man, normalu
Saulute@ parašė:
Siandien paskaudena kairiaji sona apacioj,gal kaip taip buve?
Man, normalu
Kanele parašė:
Mane vis delto vis tiek tebepykina. Nenoriu ziuret i kava ir vistiena. Saldumynu irgi nelabai. O kad noret kazko tai tikriausiau baltos misraines ir daktariskos des…
Aa! Aš šiandien visą dieną svajoju apie juodą duoną, šlapenkę ir agurką 😂 nesuprantu iš kur tokie norai 🤷🏼♀️😂
Makytaaa parašė:
Man, normalu![]()
Aciu🤗
Agnė M.A. parašė:
Aš šiandien va buvau pas ginekologe su sesute šnekėjau kad nestukes pagal įstatymą turi priimt bet priima tik tiem privalomiem echoskopam tai 12-13sav jei gerai pam…
Ne visiškai taip. Man 10 sav, bet valstybinė poliklinika priims. Ryt planuojam ir tyrimus pasidaryt.
Uogelėė parašė:
Sveikutės!🥰 Kaip gyvenat? Kaip jaučiatės? Gal jau kam pilvukas matosi? Aš jau matau mažą burbuliuką🤰 Taip pat įdomu, gal pradėjot valgyt kokį neįprastą maistą? Aš l…
Aš anksčiau kavos daug išgerdavau, o dbr net kvapo nepakenčiu. Saldumynų visai nebesinori, bet labai labai skanu dbr apelsinai
Uogelėė parašė:
Sveikutės!🥰 Kaip gyvenat? Kaip jaučiatės? Gal jau kam pilvukas matosi? Aš jau matau mažą burbuliuką🤰 Taip pat įdomu, gal pradėjot valgyt kokį neįprastą maistą? Aš l…
maniskis ir islindo jau... tikrai didesnis nei kai su pirmu buvo. aisku gal nes pejo po.pirmojo nestumo ausitraukt dar..
siaip blogai miegu, labai peegyvenu del visos situacijos, kas dabar vyksta, laukiu vizito kita savaite pas daktara, tikiuos neatsauks
Saulute@ parašė:
Kava smirda ir man,nors gerdavau jos labai daug. Apelsinu siuo metu noriu irgi nors anksciau nemegeja buvau. Dar citrinu labai norisi ir obuoliu rugsciu😊
as ir kavos nebegaliu gert. nuo 8 sav jau
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai