Baikštukė parašė:
Dar klausimas dpo tai dienos po ovuliacijos ar ne taip suprantu?![]()
Tikrai taip ;)
Baikštukė parašė:
Dar klausimas dpo tai dienos po ovuliacijos ar ne taip suprantu?![]()
Tikrai taip ;)
Noraipildosi parašė:
Kazkas atsisauke vizita. Gavau 07.10 pas gydytoja. Nes iki 08.17 buciau neistverus...
Žiūriu pas mus ir vaikų amžius panašus ir nėštumas ir net vizitas pas daktarus 😀😀😀
Sigita Gro parašė:
Žiūriu pas mus ir vaikų amžius panašus ir nėštumas ir net vizitas pas daktarus 😀😀😀
O jusu vaikas jau zino, kad tures broli arba sese? 🙂
Baikštukė parašė:
Ginekologė mano faina, jei kas liepia skambinti aiškina viską. Tai sakė visi skausmai pilvo srityje yra visiška norma, nes gimda didėja viskas keičiasi. Blogiausi s…
Jo, bet aš va kreipiausi vakar dėl gėlimo ir deginimo ten kur židininiai endometriozės tai sake jog pas mane jų nemažai, saaugų yra ir dabar viskas tempiasi todėl gels iki nėštumo galo. Jeigu nebūtų nėštumo operuotų o dabar belieka kentėti tik 🤷♀️
Noraipildosi parašė:
O jusu vaikas jau zino, kad tures broli arba sese? 🙂
Aš pasisodinau abu savo vyrus ir įteikiau dovana. Sakom maziui ar supratai kas čia bus?
paaiškinom.. Pažiūrėjo, bet nesuprato
mano sesuo dabar ką tik pagimdžius ir maniškis jau seniai piešia piešinius kuriuose yra sese 😊😀 tai labai dar jam nepasakojo kai jau pradės matytis, kai jau ir aplinkiniams sakysim tada ir jam aiškiau manau bus

Sigita Gro parašė:
Aš pasisodinau abu savo vyrus ir įteikiau dovana. Sakom maziui ar supratai kas čia bus?paaiškinom.. Pažiūrėjo, bet nesuprato
mano sesuo dabar ką tik pagimdži…
Kaip smagiai 😉 mes tai dar nesakem. O paklausus ar noretu broliuko ar sesytes sako ne 😅 Bet siaip kiek yra giminej mazu vaikuciu, labai juos myli.
Baikštukė parašė:
Ginekologė mano faina, jei kas liepia skambinti aiškina viską. Tai sakė visi skausmai pilvo srityje yra visiška norma, nes gimda didėja viskas keičiasi. Blogiausi s…
nu va ir mane nuraminot,nes vis maudena ir maudena
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai