Vikuzka parašė:
Seip as neplanavau sakyti taip anksti, norejau I pasimatyma su leliuku pasiimti kartu bet turbut per tos karantinus neileis nei vyro nei vaiko o antra ant tiek reik…
Manyčiau gerai, kad pasakėt, labiau saugos jus ❤️
Vikuzka parašė:
Seip as neplanavau sakyti taip anksti, norejau I pasimatyma su leliuku pasiimti kartu bet turbut per tos karantinus neileis nei vyro nei vaiko o antra ant tiek reik…
dominykamac parašė:
Istikro del to priezastis buvo, kad ir snd spyre is kamuolio ir pataike i pilva zinau kad jis netycia ir nenorejo patsikyti, ir jo tas karstymas ant peciu, isdykes lb ir aktyvus, zaisdavau iki nusimucinimo bet dbr taip nebegaliu anuo murdyti ir duktis jis tai pastebejo kad nebezaidziu su jo Kaip ankciau bet nesuprato nieko. Tikiuosi dbr bus suprantingesnis ir maziau pyksimes
Vikuzka parašė:
Sveikinu😍
Na jai rodo +3 tai gali būti ir jau kokios pilkos 6-7sav
Man kazkqip pirmą kartą,nes kaip darydavausi situs nt tai visad rodydavo kad dar tik 4sav.
As kažkaip niekad nesekiau kada buna ov
J.K.... parašė:
Sveikinimai! Ir Sveika prisijungus 🌸As vasari issiimiau nehormonine spirale 😊 taip pat laukiuosi trecio 😊 kokie simptomai? Kaip jauciates?😊
O tai būsim labai panašioje situacijoje🤰 😏
Savijauta mano gera, kelis kartus esu pajutusi maudimą pilvo apačioje, toks lyg nuo šonų nusileistų y pilvo apačią bet ten tik sekundžių reikalas buvo. Nei kraujavimo nei isskyrų blogų nebuvo. Ginė sakė kad galiu tokius maudimus pajausti ir dėl prieš tai buvusių dviejų cezario op.
Krūtinė padidėjo ir jautri pasidarė, dar prieš sužinant kad laukiuosi , taipat labai nuotaikos liūdnos buvo, buvo visų gaila 😀 ir žliumbiau dėl nieko 🤦 . Pykinimo kolkas nėra, labai norėčiau kad ir nebūtų 🙄.
Dziuliki parašė:
Aš irgi JUngiuosi pas jus. Man kol kas tik jautrūs speneliai ir viskas... daugiau nieko, labai retai kada suskausta pilvo apačią. Na ir šiandien kartais tokios karš…
Sveikinimai
Dziuliki parašė:
Aš irgi JUngiuosi pas jus. Man kol kas tik jautrūs speneliai ir viskas... daugiau nieko, labai retai kada suskausta pilvo apačią. Na ir šiandien kartais tokios karš…
O aš ir galvoju kas man😁 kur tik einu, ką tik darau, taip pasidaro karšta, kad nėr kur dingt🤭
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai