gintaremaj parašė:
Sveikinu🥰
gintaremaj parašė:
Sveikinu🥰
Sanvika parašė:
O aš ir galvoju kas man😁 kur tik einu, ką tik darau, taip pasidaro karšta, kad nėr kur dingt🤭
Su šitais karščio mušimais - šįryt net kai maudžiaus po drungnu vandeniu, beskutant kojas mane išmušė karštis, tai nu žiauru 😂 O su nuotaikų kaitom, šiandien pagavau save, kad irgi nestabili pasidariau, kviečiau vyrą ir brolį eit pasivaikščiot, tai apsiašarojau, nes vyras sakė, kad nelabai nori, tai mintyse galvojau, kad vyras su manim nebenori laiko leist 🤷♀️😂
dominykamac parašė:
Su šitais karščio mušimais - šįryt net kai maudžiaus po drungnu vandeniu, beskutant kojas mane išmušė karštis, tai nu žiauru 😂 O su nuotaikų kaitom, šiandien pagava…
Oi geras su tom ašarom🤣🤣 na aš dar nuotakų kaitų nejaučiu🤭
Sanvika parašė:
Oi geras su tom ašarom🤣🤣 na aš dar nuotakų kaitų nejaučiu🤭
Iš pirmojo nėštumo atsimenu, kad irgi verkdavau dėl visko, geriausias tai buvo turbūt, kai su broliu ėjau į vaikišką filmą ir aš praverkiau visą filmą, kai baigės, visi vaikai laimingi, patenkinti (nes filmas su laiminga pabaiga), o aš iš laimės apsiverkus sėdėjau, tai net brolis paklausė kas man yra 😀
vidajus parašė:
Labas rytas, jungiuosiu ir aš prie jūsų :)))) Mėnesinės vėluoja 4 d., testą pasidariau ryte tai dar nėra labai ryškus![]()
Sveikinu 🥰
vidajus parašė:
Labas rytas, jungiuosiu ir aš prie jūsų :)))) Mėnesinės vėluoja 4 d., testą pasidariau ryte tai dar nėra labai ryškus![]()
Sveikinimai
Noriu tikėti... parašė:
Salykit merginos jus man kvailai turinciai dvi mergaitės 😀
Visad nesioju dieninius iklotukus,ir visad man ten šlapia ar cia man vienai taip🤔?
Ne, nevienai🤭🤣
Noriu tikėti... parašė:
Salykit merginos jus man kvailai turinciai dvi mergaitės 😀
Visad nesioju dieninius iklotukus,ir visad man ten šlapia ar cia man vienai taip🤔?
Tikrai ne vienai 😀
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai