Femini parašė:
Aš su klausimu:
Kokius termometrus mažiems vaikams naudojat?
As naudojau elekronini mikstu galiuku ir kisdavau i subinyte
kazkaip dakrare sake, kad tie bekontakciai ne visada teisybe parodo🤷♀️
Femini parašė:
Aš su klausimu:
Kokius termometrus mažiems vaikams naudojat?
As naudojau elekronini mikstu galiuku ir kisdavau i subinyte
kazkaip dakrare sake, kad tie bekontakciai ne visada teisybe parodo🤷♀️
Mes visada naudojom ir vis dar naudojam paprasta minkstu galu ir matuojam i pazasti. Va neseniai kaip tik po ligos vaikui temperatura pakilo nelabai auksta, tai vaziavom pasitikrint ar ne komplikacijos. Namie pamatavau, beveik 38, nuvaziavom i poliklinika, pamatavo su bekontakciu kakta - 36,4. Grizau namo, nu yra vis dar ta temperatura
nu tai kaip tiket tuo bekontakciu
Pas mano viena vaika, kaktos priekis visad vesus kazkoks, tai as pagal smilkinius gaudaus, tad kaltos matavimas gal todel ir netikslus. Gal tie i ausi ir geresni, bet tas kur prie kaktos prideti reikia, visai neatrodo patikimai
Editukas3 parašė:
Mes visada naudojom ir vis dar naudojam paprasta minkstu galu ir matuojam i pazasti. Va neseniai kaip tik po ligos vaikui temperatura pakilo nelabai auksta, tai vaz…
Smilkiniuose negalima matuoti, nes ten netiksli temperatūra, oda plona ir ten visada visada rodys daug didesne temperatūra. Aš matuoju su bekontakčiu, jeigu kyla abejoniu su pažastiniu, bet visada abu vienodai rodo ir niekas negrybauja 🤷♀️
Laurut3 parašė:
Aha zinau kad kitur salyse duag kur isvaro, pas juos aplamai kitos tvarkos, tai ner ka ir lygintdar pasiseke
Uk lyg ir iki 8cm duoda
Mergaite3 parašė:
Gal yra mamyciu pas kurias nustatytas vandenų kiekis per didelis? Kokie tolimesni veiksmai?
Man 33 sav.aptiko l.dideli vandenu kieki (27) ir stipriai per dideli vaika (atitiko 37 sav.). Skyre siuntima i Santaras. Ten papuoliau 34,5 sav., vandenu jau buvo 32, o vaikas kaip 39 sav. (3,6 kg). Gulde i patalogini, planavo nusiurbinet vandenis, nes pilvas buvo kosminis (dugnas 42 cm). Per pora d. vaikas apsiverte zemyn galva, vandenys grizo i 27, tai nusiurbima atsauke, bet toliau kas savaite i stacionara tikrintis ir ziures, kada daryt planini cezari (ne tik del didelio vaisiaus, bet mano 2 ankstesni gimdymai buvo cp). Tad, manau, ir Jusu atveju tiesiog stebes, o jei ir vaikas l.didelus, ankstins gimdymo data. Beje, ar Jums nera GD? Nes jei taip, tai cia l.daznas atvejis su tais vandenim. As be GD, tad priezasties kaip ir neranda.
IevaM parašė:
Man 33 sav.aptiko l.dideli gandenu kkeki (27) ir stipriai per dideli vsika (atitiko 37 sav.). Skyre siuntima i Santaras. Ten papuoliau 34,5 sav., vandenu jau buvo 3…
Nėra GD. Vaikas irgi didelis. Tai ryt echo dar papildomas žiūrės kai oten kas. Pas mane jau galvyte žemyn. Galvyte sav didesnė pagal echo
Mergaite3 parašė:
Nėra GD. Vaikas irgi didelis. Tai ryt echo dar papildomas žiūrės kai oten kas. Pas mane jau galvyte žemyn. Galvyte sav didesnė pagal echo
Pas mane ta pati situacija, sakė dar nėra per daug, bet jau nedaug trūksta, tai liepė saldumynus apmažinti (GD neturiu) ir skanui 38 savaitėje užsirašyti.. o prie ATF parašė 229.7, o jums kiek parašė?
EglėR parašė:
Pas mane ta pati situacija, sakė dar nėra per daug, bet jau nedaug trūksta, tai liepė saldumynus apmažinti (GD neturiu) ir skanui 38 savaitėje užsirašyti.. o prie A…
Kas tas ATF?
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai