Mergaite3 parašė:
Kas tas ATF?
Taip žymimas vandenú kiekis. 22 tai čia dar tikrai visiškas niekis 😉
Mergaite3 parašė:
Kas tas ATF?
Mergaite3 parašė:
Nėra GD. Vaikas irgi didelis. Tai ryt echo dar papildomas žiūrės kai oten kas. Pas mane jau galvyte žemyn. Galvyte sav didesnė pagal echo
Maniškė gal nuo 30 sav.žemyn galva buvo įsitaisius, bet 35 nusprendė apsiversti - čia vienas iš daug vandenú minusú, kad ilgai gali sau vartytis savo tam "baseine". Po keliù d.ir manoji grįžo į reikiamà padėtį, bet tai nereiškia, kad vėl nesugalvos kokio salto.
Erikaja parašė:
Smilkiniuose negalima matuoti, nes ten netiksli temperatūra, oda plona ir ten visada visada rodys daug didesne temperatūra. Aš matuoju su bekontakčiu, jeigu kyla ab…
Na as turejau omeny, jog prilietus smilkinius pati nustatau, ar vaikas apskritai turi temperaturos. As taip pat mielai matuociau su bekontakciu, menkas malonumas sedeti su maziuku ir laikyti, kad termometras neiskristu, bet kai matau, jog net gydytoju termometrai blogai kartais rodo, tai neprisiruosiu isbandyti. O koki termometra naudojat?
IevaM parašė:
Pas mane parašyta VVI 296 , VVK 89
IevaM parašė:
Tai kodėl mane gydytoja tiek prigąsdino?
dukrytė tik 5 dienom didesnė nei pagal mm, nieko nesuprantu
Mergaite3 parašė:
Pas mane parašyta VVI 296 , VVK 89
89? Tai čia gal didelio vaikelio laukiatės, pas mane 64
EglėR parašė:
89? Tai čia gal didelio vaikelio laukiatės, pas mane 64![]()
Parašyta, kad didelis 35 sav svoris buvo 3138g
Editukas3 parašė:
Na as turejau omeny, jog prilietus smilkinius pati nustatau, ar vaikas apskritai turi temperaturos. As taip pat mielai matuociau su bekontakciu, menkas malonumas se…
Microlife nc200
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai