Mergaite3 parašė:
Nelabai aš suprantu šitų matavimo vienetų. Man čia klinikose surašė kaip buvsu priimime
O tai jums nieko nepatarė ką daryti ar kas vyks toliau? Bandėte skambinti savo gydytojai?
Mergaite3 parašė:
Nelabai aš suprantu šitų matavimo vienetų. Man čia klinikose surašė kaip buvsu priimime
O tai jums nieko nepatarė ką daryti ar kas vyks toliau? Bandėte skambinti savo gydytojai?
Man irgi sakė, kad didesnis vaikas pagal issivystyma. Viena savaitę. Bet aiškino kad čia nebūtinai anksčiau gimdysiu. Nors terminas atseit pasistumia. Sakė labiau, kad tiesiog didesnis gal bus. Ir tai ne faktas. Tai nzn ko tikėtis. Rytoj pas savo gine einu. Šiek tiek pergyvenu. Nes gydytoja vizito priežastys įrašiusi sutrumpinimą (N bhs+ skat.) Gal kažkas medikas yra? Mane gąsdina skat.... Kad čia susiję su skatinimu
su pirmu vaikų ta pati gydytoja, per vizitą tokį paskutinį.. labai smarkiai man suėmė vaikui už galvutės.. ir taip paspaudė . Ja.. kad maniau.. o dieve.. koks skausmas.. ir pagimdžius po kažkiek dienų.. tai dabar bijau. Kad netikri tu tos kalvos vaiko taip :/
EglėR parašė:
Rytoj pas savo gydytoją, bus aiškiau gal kažkiek
EglėR parašė:
89? Tai čia gal didelio vaikelio laukiatės, pas mane 64![]()
Pas mane VVK tai 67
Katakitoka parašė:
Man irgi sakė, kad didesnis vaikas pagal issivystyma. Viena savaitę. Bet aiškino kad čia nebūtinai anksčiau gimdysiu. Nors terminas atseit pasistumia. Sakė labiau, …
Tai BHs+ (Beta hemolizinis streptokokas) teigiamas pas jus, esate nesiotoja, turesite prasidejus gimdymui ar skatinimui taip pat gauti ir dvi dozes lasinamu antibiotiku.
VVK tai lyg tais yra giliausia vaisiaus vandenu kisene, tai vieta kur pamatuoja kiek ten tu vandenu giliausioje vietoje, milimetrais
menulyn@ parašė:
Tai BHs+ (Beta hemolizinis streptokokas) teigiamas pas jus, esate nesiotoja, turesite prasidejus gimdymui ar skatinimui taip pat gauti ir dvi dozes lasinamu antibio…
Labai keista... Kad neskambino dėl tokių atsakymų
nes ėmė pasėlį jau senokai, ir nebuvo ši karta kaip su pirmu vaikų, kad skambina pasakyti atsakymo. Tiesiog nieko nesakiau paskyrė man vizitą 13 d.
Sveikos, man (35 sav) nustate kad vaisiaus svoris 3060 g ir pilvukas kaip 38 sav.... turiu GD, per velai gavau leistis insulino... dar pradejau po vizito jaust covid simptomus.... kazin kaip vaikuciui gali viskas atsiliepti ateityje?;( ir del padidejimo ir ka daryt jei temperatura daugiau kilt prades? Baisiai neramu, nes laiko daug , ir paciai jau sunku, norisi vos ne kad rytoj jau islystu kad neuzkresti...;(
Katakitoka parašė:
Labai keista... Kad neskambino dėl tokių atsakymųnes ėmė pasėlį jau senokai, ir nebuvo ši karta kaip su pirmu vaikų, kad skambina pasakyti atsakymo. Tiesiog nie…
Tai turbut per vizita gydytoja pakomentuos atsakymus tikrai ir irasys i nesciosios kortele, tai svarbi info
Spaliukas parašė:
Sveikos, man (35 sav) nustate kad vaisiaus svoris 3060 g ir pilvukas kaip 38 sav.... turiu GD, per velai gavau leistis insulino... dar pradejau po vizito jaust covi…
Gal tegul dar nelenda, nes ten dabar jam žymiai saugiau ☺️ O jei kyla temp, paracetamolį vartojate
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai