bra123 parašė:
Gal tegul dar nelenda, nes ten dabar jam žymiai saugiau ☺️ O jei kyla temp, paracetamolį vartojate![]()
O kazin kokioj busenoj jau reiktu apsilankyt priimamajame?
bra123 parašė:
Gal tegul dar nelenda, nes ten dabar jam žymiai saugiau ☺️ O jei kyla temp, paracetamolį vartojate![]()
O kazin kokioj busenoj jau reiktu apsilankyt priimamajame?
Gintarearmandas parašė:
Merginos, ką tokiu atveju daryti turejau problemu ir visai pamirsau užsiregistruoti pirmadienį į klinikas apžiūrai 36 savaitei..negaliu kaip pyktis ima ant savęs...…
Paskambinėkit į registratūrą ir karts nuo karto esveikatoj patikrinkit, būna gi kad atsišaukia, pvz šį pirmadienį kai registravausi tai vieną laiką net tai pačiai dienai buvo išmetę
Spaliukas parašė:
Sveikos, man (35 sav) nustate kad vaisiaus svoris 3060 g ir pilvukas kaip 38 sav.... turiu GD, per velai gavau leistis insulino... dar pradejau po vizito jaust covi…
Man panašiai, kai buvau 32 sav, pilvukas atsiliko ir matavo kaip 30 sav, tada turėjau pora labai sunkių sav GD atžvilgiu, niekaip nesikoregavo, tai 36 sav kai nuėjau jau viskas 38 sav atitiko, svoris 3,3 kg. Bet insulino nereikia, makrosomijos atseit kol kas nėra, paliko stebėti ir 39 sav dar kartoti UG, tada spręs dėl skatinimo.
O dėl COVID tai vaikiukui tikrai saugiau viduje dabar, jei nėra temp, tai priėmimas nieko nepadarys, jei kils ir paracetamolis visai nemuš, tada būtinai važiuokit, arba jei judesiai išnyks tada irgi būtinai važiuokit. O šiaip COVID daug yra prasirgusių ir nieko ;)
ievasa parašė:
Sveikos, jei turime tokį jau naudotą, ar reiktu koki ciuzinuka itiesti? Ten yra paminkstinimas bet gal naujagimiui "jau paguletas" ne kazka?
Nereikia šiaip. Vaikeliui kuo geriau ant kietesnio pagrindo miegoti dėl skms
Sveikos, pradėjo be proto skaudėti dešinėj pusėj iškart po šonkauliais. Truputį geriau pagulėjus, bet po kažkiek laiko ir vėl pradeda skaudėt, sėdėti išvis nebegaliu… šlapimo, kraujo tyrimai daryti praitą sav, viskas gerai, spaudimas normalus. Gydytoja sako, jog gali būti, jog mažylis įsirėmęs kojomis, dėl to ir atsiranda toks skausmas.. gal turite savo patirčių? Ką darėte, kad palengvinti tą skausmą? 🥲
SunDayyy parašė:
Sveikos, pradėjo be proto skaudėti dešinėj pusėj iškart po šonkauliais. Truputį geriau pagulėjus, bet po kažkiek laiko ir vėl pradeda skaudėt, sėdėti išvis nebegali…
Man su pirmu nestumu taip buvo, tik kairej pusej po sonkauliais skaudejo, tai po gimdymo dar pora menesiu jutau sonkauliu maudima 🤣
SunDayyy parašė:
Sveikos, pradėjo be proto skaudėti dešinėj pusėj iškart po šonkauliais. Truputį geriau pagulėjus, bet po kažkiek laiko ir vėl pradeda skaudėt, sėdėti išvis nebegali…
Joga, kamuolys ir pokalbis su ponaičiu man padeda išgyventi
bet, deja, kol nepagimdysim tol stebuklo nebus, puikiai Jus suprantu 😅
eglela parašė:
Man panašiai, kai buvau 32 sav, pilvukas atsiliko ir matavo kaip 30 sav, tada turėjau pora labai sunkių sav GD atžvilgiu, niekaip nesikoregavo, tai 36 sav kai nuėja…
Yra temperatura, atrodo letai pakrenta nuo paracetamolio iki kokiu 37, o po to ir vel soksta iki 37,8 kokiu.. tikiuos neilgai taip bus... judesius atrodo aktyviai jauciu..
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai