m.viki09 parašė:
Mano tokie patys 5.3-5.4 5.6 . Rytiniai. Jo tame ir esme kad mazai liko ir dbr paskyre unsulina. Idurio nebijau. Bijau pacio caisti nes jis sukelia priklausomybe. I…
Kaip tik nesileidziant vaika paveiks aukstas cukrus.
m.viki09 parašė:
Mano tokie patys 5.3-5.4 5.6 . Rytiniai. Jo tame ir esme kad mazai liko ir dbr paskyre unsulina. Idurio nebijau. Bijau pacio caisti nes jis sukelia priklausomybe. I…
Kaip tik nesileidziant vaika paveiks aukstas cukrus.
m.viki09 parašė:
Taip, as su tokiais rodikliais leidžiu insulina. Vaikui kenkia per didelis cukrus o ne insulinas. Man aiskino kad jei nesusitvarkysiu vaikas augdamas tures padidinta rizika pirmo tipo CD, todel svarbu atsakingai reguliuoti cukraus kieki nėštumo metu. Jums jau labai nedaug liko, tai doze tikrai nebus didelė iki pat galo. As bendrai sudėjus turbut kokius 1,5-2 metus leidžiu. Tarp nėštumu rodikliai geri, priklausomybes nėra🙂
m.viki09 parašė:
Insulinas priklausomybės nesukelia. Insulinas yra hormonas, o ne narkotinė medžiaga. Vartojant insuliną, kasa nenustoja jo gaminti savaime, vadinasi jo nereikės naudoti pagimdžius, nes hormonams grįžus į savo vietą kasa su gliukoze vėl tvarkysis kaip anksčiau. Bet insulino nesileidimas gali turėti įtakos jog Jūsų vaikas turės diabetą, o tai tikrai blogiau.
MonicaGeler parašė:
Taip, as su tokiais rodikliais leidžiu insulina. Vaikui kenkia per didelis cukrus o ne insulinas. Man aiskino kad jei nesusitvarkysiu vaikas augdamas tures padidint…
Pritariu. Man tą patį patvirtino, insulinas yra medžiaga, kurią gamina mūsų organizmas. Mano atveju tiesiog nėštumo metu kažkas sutriko ir jo nepakanka. Kad neapkrauti vaikučio papildoma insulino gamyba, jį leidžiuos nuo 20sav. Šiuo metu jau po 18Vvt, kadangi augant vaikučiui organizmas nevisad susitvarko su užduotim. Kaip patikino endo, prie insulino nepriprantama. Pagimdžius iškart nutraukiamas leidimas. Po 6-8sav reikės gliukozės testą padaryti. Ir čia man jau ženkas, kad ateityje reikia nepamiršti savęs, pasidaryti dažniau tyrimus ir atkreipti dėmesį į mitybą...🙂
LauraLaura1989 parašė:
Sveikutes labai dažnai būna kietas pilvas
Man kiekviena vakarą. Ir jei daugiau pavaikštau
EmyW parašė:
Man kiekviena vakarą. Ir jei daugiau pavaikštau
Aiškutis tikriausiai normalu tai į pabaigą jau
LauraLaura1989 parašė:
Aiškutis tikriausiai normalu tai į pabaigą jau
Man irgi labai kietas, nors ir Magnį geriu 😔 irgi pergyvenu, bet save guodžiu, kad ir vaikas užima daugiau vietos tai gal todėl... plius juk irgi vaikas ne guminis, irgi kauliukai ir pan... manau norma, ypač kai jau terminas ant nosies ir vaikai jau dideli. Pas gydytoja pirmadienį tai dar klausiu, bet manau normalu
Deity parašė:
Man irgi labai kietas, nors ir Magnį geriu 😔 irgi pergyvenu, bet save guodžiu, kad ir vaikas užima daugiau vietos tai gal todėl... plius juk irgi vaikas ne guminis,…
Nu taip iki termino visai nebedaug liko dienas net skaiciuoju na man trečiadienį pas ginekologes tai irgi sakysiu kad jau pastoviai kietas nesvarbu ar tu judi ar guli ir judesiuku mažiau bėra
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai