laurora parašė:
Sveikutes. Turbut atejo mano eile. Veza i santaras. Pusdieni judesiu nebejauciu. Kadangi su covid,tai pasitikrint utenoj nera kur. Speju,kad bet kokiu atveju jau ne…
Kaip jus?
laurora parašė:
Sveikutes. Turbut atejo mano eile. Veza i santaras. Pusdieni judesiu nebejauciu. Kadangi su covid,tai pasitikrint utenoj nera kur. Speju,kad bet kokiu atveju jau ne…
Kaip jus?
Irete parašė:
Kaip jus?
Rašė rugsėjinukuose, kad viskas gerai ir išleido namo
As su pirmaja turejau preeklampsija, tiksliau 8 men buvo pagilde i ligonine, del pakilusio kraujo spaudimo ir nors ir buvo slapime baltymo ir buvau istinus baisiai ir kraujospudis buvo ale normalus nes visa laika dave vaistu nuo kraujo spaudimo o tada matuodavo (ale jai viskas gerai) kazkaip gydytojas visaip neigė, kad man ji yra. Net migrena buvo uzejus, o gydytojas tik pasiule man galva nupjaut. Tipo bajeris. Zodziu po tokio pagilejimo ligonineje isleido namo kaip sveika. Nuvykau po ~men pas savo gydytoja jai buvo sokas kad man nenustate ir 3 dienos iki termino as buvau dar nepagimdzius. Taigi issiunte i rimtesne ligonine, kur man jau nustate sunkia preeklampsijos forma, spaudinas 150/100 baltymo belekiek. Skatino tapacia diena. Aciu dievui ir man ir vaikui viskas gerai, bet dziaukites kad jus bent stebi o ne siulo galva nuojauti kai akivaizdūs požymiai ✌️
Astrra parašė:
As su pirmaja turejau preeklampsija, tiksliau 8 men buvo pagilde i ligonine, del pakilusio kraujo spaudimo ir nors ir buvo slapime baltymo ir buvau istinus baisiai …
Aš tai stebiuosi, kaip taip atsainiai žiūri. Man, laukiantis dukros, 19 sav buvo prasidėję sąrėmiai kas 7 min su skausmais, truko parą laiko, mano ginekologė išsiuntė į ligoninę, ten paguldė, o gydytoja atėjusi paklausė ar atvažiavau vos ne atostogauti ir pareiškė, kad tokiam ankstyvam nėštume vaistų neduoda, ale nestabdo gimdymo. Bet visgi davė vaistų ir gal po savaitės išrašė iš ligoninės. Tai taip ir besupratau, kam buvo reikalingi jos tie maivymaisi.
Mirata parašė:
Jetus. Jau neuzilgo pasipils maziukai. Kaip bus smagu skaityti,kaip sekesi,kaip vaikuciaikas ruosiasi gimdyti Kauno klinikose?
Aš tikriausiai
Mirata parašė:
Jetus. Jau neuzilgo pasipils maziukai. Kaip bus smagu skaityti,kaip sekesi,kaip vaikuciaikas ruosiasi gimdyti Kauno klinikose?
Klinikose arba krikščioniškuose planuoja gimdyti. Pirmąją klinikose gimdziau, tada 37 sav. Siuntė dėl aukšto spaudimo 150/100, pasigulde ir man naktį savaime prasidėjo sąrėmiai jau.
Mirata parašė:
As ruosiyisi 2oje klinikineje, jeigu spesiu davaziuoti😊
25 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai