K123 parašė:
Sveikos. Dariausi ana pirmadieni NIPTa penktadieni atejo atsakymas. Viskas tikrai labai aiskiai surasyta. Visi galimi apsigimimai surašyti ir šalia galimybė (labai …
o kaip cia prasyti tie galimybiu procentai ?
K123 parašė:
Sveikos. Dariausi ana pirmadieni NIPTa penktadieni atejo atsakymas. Viskas tikrai labai aiskiai surasyta. Visi galimi apsigimimai surašyti ir šalia galimybė (labai …
Saulenele parašė:
Tai aš ir galvoju, gal čia tik Kauno klinikų šeimos klinikoj tokios taisyklės. Gal persirašius į privačią nebūtų bėdų... vandenį pavyksta gerti su šiokiais tokiais …
Aš pas šeimos daktarę gavau nedarbinguma. Keista,man net visad sako, kad mažiau 5 dienom net neduoda. 🤷♀️
Jei prastai, geriau nekentėti. Apsilankyti pas daktarus. Gal užteks ir kad kartais atvyktumėt ir palašintų. Pažystama susitarė, kad ji kiekvieną dieną atvažiuoja, jai neišima kateterio, sulašina ir paleidžia namo iki kitos dienos. Nes ten gulėt dėl poros valandų, kosmosas.
vaidaUK parašė:
Man daktaras sake cia mitai 😂😂 man oasake, kad ir pastojimas desinej pusej, sakiau ar tai turi itakos lyciai, sake tikrai ne 😂😂
Ir nesakau kad tai kliniškai įrodyta,rašiau kad skaitinėjau internete.
AaaniL parašė:
Man pirmas nėštumas. Tiesiog jaučiu, kad "Bachuriukas" o bus matyt. Šeip manęs nuojauta 98% neapgauna, bet... yra dar 2% 😁🙆♀️😅
Daeva parašė:
Sveikos,
vis tyliai paskaitau jūsų forumą ir noriu prisijungti. Esu kažkur 8 savaitė, antra…
Sveikinam prisijungus! Oj tas pykinimas,ir žemas kraujo spaudimas 🥵 kitą dieną tikrai net iš lovos neimanoma išlipt. Pas mane 9savaitė,o svoris tik krenta 🤔 jau 5kg nukrito bet šiand antra diena kaip pusryčius ,pietus ir vakarienę pavalgau,o kai supykina dar kokią barankėlę,ar obuolį užkandžiauju.
AaaniL parašė:
Ir nesijuokiu is jusu pasakymo, neuzsigaukite, ten tik taip daug sypseneliu, nes ir as nuejau su ta mintim, tai ir paklausiau daktaro
Inkarele parašė:
Man pirmas nėštumas. Tiesiog jaučiu, kad "Bachuriukas" o bus matyt. Šeip manęs nuojauta 98% neapgauna, bet... yra dar 2% 😁🙆♀️😅
Man 3nėštumas,bet visiškai kitoks,nors iš tikro nesvarbu kas gims 🙂
mel@nija parašė:
Gal būna skirtingai, bet pas mane buvo tikimybė trupmena išreikšta. Pvz xxxx sindromas 1/245677. Tai kuo apatinis skaičius mažesnis, tuo tikimybė didesnė.
vaidaUK parašė:
Ir nesijuokiu is jusu pasakymo, neuzsigaukite, ten tik taip daug sypseneliu, nes ir as nuejau su ta mintim, tai ir paklausiau daktaro
Vadinas mes visos tą patį skaitome 🙈🤣
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai